3 1. Lauko Sulankstomas Palapinės Kamuolys Baseinas Vaikams, Vaikų Kamuolys Pit Patalpų Žaisti Palapinė Žaidimas Namas Vandenyno Baseinas Tunelio Žaislas Gimtadienio Dovana

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: telšių, kalbame palapinė, diys vaikai palapinė, sulenkite šalies palapinė, maži aštuonkojai pliušas, drrsses vaikai, baseinas plaukti, kamuolys vandenyno, vaikų palapinė, palapinė berniukas palapinė.

    €29.04 €36.30
  • Savybės: Sulankstomas
  • Amžius: > 3 metų
  • Modelio Numeris: žaisti palapinė
  • Tipas: telšių
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)

AUGIENB Kamuolys Duobę Palapinė su Nuskaitymo Tunelio Vaikams - Indoor/Outdoor Nusimesti "Pop-Up "Playhouse" Rinkinys Kūdikiams, mažiems Vaikams, Berniukams, Mergaitėms – Rožinė Žvaigždžių Tematikos

3-IN-1 DIZAINAS - 3-in-1 dizainas šio bamblys " playhouse bus išlaikyti jūsų vaikas pramogauti valandų valandas!Žaisti palapinę, nuskaitymo tunelio, ir kamuolys duobę ir krepšinio lankai, tai yra būtina turėti aktyvūs ir smalsūs vaikai!

APSIMESTI ŽAISTI - Šie žaislai skatina jūsų vaiką užsiimti apsimesti žaisti, ir eiti drąsiai, kur joks žmogus buvo iki šiol!Per fantazuoti, žaisti, jūsų vaikas išmoksta apie tirti ir lytėjimo gyvenimą, o kamuolys duobę kūdikiai padeda jiems geriau tikslinių praktiką.

LENGVA LAIKYTI & CLEAN - Tai žaisti palapinė yra labai paprasta laikyti, nes ji pop-up žaisti palapinę.Mes taip pat suteikti jums su maišelį, todėl jūs galite lengvai atlikti playhouse nustatyti su jumis kelionės metu.Šis rinkinys yra lengvai valoma, taip pat - tiesiog naudokite drėgnu skudurėliu ir kai kurie švelniu muilu.

GERIAUSIA DOVANA VAIKAMS - Įdomu, ką dovanos savo vaikui, kad bus išlaikyti domina, pramogauti, ir nuo ekranai Tada tai lauko playhouse yra būdas eiti!Idealiai tinka vaikų amžius 1-8, tai playhouse bus puiki staigmena jūsų vaikams! (KAMUOLIAI, NEĮSKAIČIUOTOS)

Produkto Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Kamuolys Duobę Palapinė

Produkto temą: Rožinė Žvaigždžių Tematikos

Gaminio spalva: Rožinė

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Poliesterio audinio

Naudoti scena: lauko arba vidaus

Komplektą Sudaro:(kamuoliukus nėra įtraukti)

1 x Žaisti Palapinė

1 x Kamuolys Duobę ir Krepšinio Lankai

1 x Nuskaitymo Tunelis

1 x Nešiojimo dėklas su Užtrauktuku

1 x Mokymo Vadovas

Skelbimas:

- Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

- Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

- Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

- Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Aslyamovaroza2020-12-13
"Good quality product. Tent beautiful. Shipping time"
Stonejockey72020-11-18
"Order came in 5 days on the OH. Sicily. Very good quality. The goods are very satisfied."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai