Vaikai žaidžia Palapinę, vidaus ir Lauko Vaikų Palapinė Princesė Nešiojamų Jurta vaikų Žaislų Namuose Tvora Ball Pool Palapinė Vaikams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: telšių, palapinė jurta, star baby palapinė, diys vaikai palapinė, stogo palapinė, sulenkite šalies palapinė, stovykla lauko palapinė, vaikų palapinė, paplūdimio skėtis, palapinė stiebų priedai.

    €18.29 €22.86
  • Medžiaga: Poliesteris

Tikiuosi, kad Visi bus Pasidalinti Foto Elementai

Padėti Visiems Klientams Daugiau informacijos apie prekes

ULTIMATE kosminis LAIVAS PALAPINĖ: Šis unikalus vaikams žaisti palapinė yra ypatinga, bet berniukas ir mergaitė, kurie yra paženklinti svajonė tapti šiek tiek astronautas!Puikiai tinka vaikams, kurie, pavyzdžiui, kosmoso ar spacehip stuff!Naudoti playhouse kaip mokymosi priemonė mokyti apie planetas, galaktikas ir kitus dangaus kūnus.

KŪRYBOS ERDVĖS DIZAINO: Dviejų akių langą ir viena didelė anga durų dizaino, užtikrinančio geriau ir saugiau vėdinamose patalpose.Į lightweightup palapinė gali būti atidarytas ir nustatyti vos per kelias minutes.Ji taip pat gali būti kompaktiškai supakuoti toli įtraukti atlikti maišelis saugojimui arba kelionei.AUKŠTOS KOKYBĖS: spausdinimo yra netoksiškas ir atsparus vandeniui.Audinio ir stiklo pluošto strypai yra tvirti ir ilgaamžiai.Valymo vaikai palapinę lengva su drėgnu skudurėliu ir švelniu muilu.

IŠSKIRTINIS ERDVĖS:žaisti palapinės tiks bet patalpų erdvę, ar ne.Tai puiki veikla, centras, žaidimų aikštelė vaikams, ilsėtis, skaityti knygas, apsimesti žaisti, laikyti ir žaisti savo mėgstamus žaislus.Tinka vaikų amžiaus nuo 3 metų ir daugiau.

Kiekvienas vaikas nori turėti savo spalvinga žaisti erdvėje daryti, ką tik nori.tai vaikams žaisti palapinė yra pats geriausias pasirinkimas jūsų vaikai dovana, kai ypatinga diena, kaip VAIKŲ DIENA, GIMTADIENIS artėja.

Jūsų vaikai bus meilė raketų žaisti palapinę.Ji bus įkvėpti jų kada nors gg iination.Jie netgi bus malonu dalintis žaisti palapinė su broliai, seserys ir draugai.Su mūsų unikali erdvė, raketų, laivų projektavimą, jų iinations atgyja, kaip jie naudojasi begalines valandas kosmosą, o nuskaitymo & žaidžia vietos palapinėms.

Radijo Valdymo Tinkamumo, Kelionės, Kempingas

Spalvų Erdvė Palapinėje

Puiki Dovana Vaikams

Tai puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana, arba tiesiog nustebinti savo vaikams.Tai kidsup palapinės tinka vaikams visose amžiaus.Kokia mergaičių ar berniukų, jie visi bus meilė jį.Tai puiki vieta slėpynės, ar ramiai vietos pailsėti ar skaityti, ar tiesiog nuskaityti aplink.

Yra daug s kosmoso tapybos ant stogo palapinė.Kai jūsų vaikas yra žaisti vaikai, palapinė, tai, pavyzdžiui, yra erdvėje, kuri yra tikrai įdomus.Pasitiki mumis, jūsų vaikai bus taip, kaip ji.

nekenkia vaiko odai.

pakankamai erdvės 1-2 mažai vaikams mėgautis happy hour kartu.

Papildomos Funkcijos

Dviejų akių langą ir viena didelė anga durų dizaino, užtikrinančio geriau ir saugiau vėdinamose patalpose.

Greito surinkimo

Pakuočių mažas, laikymo ir kelionės

Nešioti maišelį su užtrauktuku ir rankenos

Lengva valyti

Jo erdvus interjeras, tinka 1-2 vaikai patogiai

spalva:spalvotas

Medžiaga:Poliesteris

dydis:100 x 100 x 135cm

Pakuotės Turinys:

1 x vaikams žaisti palapinė

PASTABA:

Saugoti produktą nuo ugnies ir šilumos tiekimo, taip, kad nesukeltų gaisro.

Rekomenduojamas amžius-12+ mėnesiai metų ir daugiau.Vaikai turėtų žaisti prižiūrint suaugusiems ir rekomendacijos.

Prašome pateikti nuo pakuotė ir priedai išvengti sužalojimų, kai vaikai žaidžia.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

BHADRAPEREZ2020-11-17
"Prodavec dolgo otpravlyal zakaz. Potom from kakoy to trek , po kotoromy ukazano buylo chto posilku vernuli v kitai. Pahnet obmanom… Dengi vernul wings"
Kelmaster2020-12-14
"Another cheater. Sent the goods although it was not available. They gave the track number to the next address. Opened a dispute. Ali returned the money."
Ronaldedkin2021-01-24
"Everything is fine, it matches the description"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai