2020 Vaikai Palapinė Patalpų Lauko žaidimų Namas Nešiojamų Princesės Pilis Kūdikių Žaisti Palapinė Vaikams, Gimtadienis, Kalėdos, Dovanų 130x90cm

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: įvykio marquee, kalbame palapinė, vaikų palapinė, tsum disney princess pilis, vaikas palapinė, vaikų žaisti palapinė, išpūsti burbulą palapinė, selena gomez marškinėlius, vaikų palapinė, kūdikių namų lauko plastiko.

    €12.93 €19.02
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Amžius: > 3 metų
  • Savybės: Sulankstomas
  • Modelio Numeris: ŽAISLAS
  • dropship: Parama
  • Medžiaga: Kita
  • Tipas: Žaislas palapinė
  • type1: Baby play house palapinė

2020 Vaikai Palapinė Patalpų Lauko žaidimų Namas Nešiojamų Princesės Pilis Kūdikių Žaisti Palapinė Vaikams, Gimtadienio, Kalėdų Dovana

Kulka Taškų: 1、Džiaugsmo Teikėjas: multi-colored vaikų palapinė bus išlaikyti savo vaiką iš pirmo žvilgsnio.Šis žaislas palapinę, jūsų vaikas gali žaisti kelias valandas pats, kuris suteikia jam šiek tiek laiko atsipalaiduoti.

2、Bauda Amatų: puikus spalvų palapinės suteikti jūsų vaiko kūrybinę vaizduotę!Tegul juos skaityti, mąstyti, ir žaisti su vaikais.

3、Lengva Valyti: palapinė yra lengva surinkti ir valyti, tai greitai įdiegti, ir ji yra lengvai paramą.Jis yra lengvas, ir jame nešiojamų užtrauktukas lagaminas, kai jums jų nereikia.

4、aukščiausios Kokybės: tvirtas kojines core stiklo pluošto strypas, palapinės, užtikrina jos stabilumą.Ašara-iki-atsparus audinys yra aukštos kokybės.Durys ir langai jis užtikrina vidaus vėdinimo ir kad tėvai galėtų aplankyti retkarčiais.

5、Platus: palapinės tinka visais atvejais, nesvarbu, ar tai būtų vaikų palapinė, kurią galima naudoti namuose arba lauke.

Džiaugsmas Teikėjas: multi-colored vaikų palapinė bus išlaikyti savo vaiką iš pirmo žvilgsnio.Šis žaislas palapinę, jūsų vaikas gali žaisti kelias valandas pats, kuris suteikia jam šiek tiek laiko atsipalaiduoti.

Bauda Amatų: puikus spalvų palapinės suteikti jūsų vaiko kūrybinę vaizduotę!Tegul juos skaityti, mąstyti, ir žaisti su vaikais.

Lengva Valyti: palapinė yra lengva surinkti ir valyti, tai greitai įdiegti, ir ji yra lengvai paramą.Jis yra lengvas, ir jame nešiojamų užtrauktukas lagaminas, kai jums jų nereikia.

Aukščiausios Kokybės: tvirtas kojines core stiklo pluošto strypas, palapinės, užtikrina jos stabilumą.Ašara-iki - atsparus audinys yra aukštos kokybės.Durys ir langai jis užtikrina vidaus vėdinimo ir kad tėvai galėtų aplankyti retkarčiais.

Platus Taikymas: palapinės tinka visais atvejais, nesvarbu, ar tai būtų vaikų palapinė, kurią galima naudoti namuose arba lauke.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 190T poliesteris audinio

Įpakavimas: spalvota dėžutė

Medžiaga: (audiniu), poliesterio, nailono audinio, (laikiklis) stiklo sausas

Bendroji masė: apie 1 kg

Statyba: yra langai, durys

Medžiaga: poliesteris verpti, atsparus vandeniui

Privalumai: lengva išvalyti, nešvarus, nuvalykite jį drėgnu audiniu, kai jis yra nešvarus

Svoris: apie 1.08 kg

Dydis(apytiksliai): aukštis - 90cm/35.43, ir 130cm/51.18 in - skersmuo 60cm/23.62 į lango aukštis

Pakavimo Sąrašas:

1*Palapinė Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai