Gizos piramidėje, meditacija laikiklis kosminės energijos imtuvas, juoda vario vamzdis serija

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šaldymo priemonė, kosminės energijos, sfinksas, lazerio star, vario piramidės meditacija, asus vario vamzdis, žalvario vamzdis, vario vamzdis įrankis, variniai vamzdžiai, piramidė.

    €265.42
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Pavadinimas: Gizos Piramidės Laikiklis

Serija:Violetinė vario vamzdis serija

1. Modelis: PGB-19.08-80

2. Modelis: PGB-19.08-110

3. Modelis: PGB-19.16-150

4. Modelis: PGB-19.16-180

5. Modelis: PGB-19.16-200

6. Modelis: PGB-19.16-210

7. Modelis: PGB-19.24-250

Modelio Aprašymas: PGB-19.16-210, P--piramidės, PGB, G - Egipto Gizos Piramidės (kampine kampas 51 laipsnių 51 taškai) sumažinta versija, B - su importuojamų energijos kamuolys. 19 19.16 - vario vamzdžių, kurių išorinis skersmuo-19 mm, o storis-1 mm. 16-Ši piramidė yra surinktas iš 16 vamzdžiai (kiekvienas vamzdis yra sudarytas iš 2 vamzdžiai). 210--bokštas bazės dydį atstovaujančių piramidės yra 210 cm * 210 cm.Šios serijos variniai vamzdžiai.Paviršiaus vario vamzdelis, kurie nebuvo apdoroti naudojant bet kurį procesą.

Visi aukščiau modeliai meditacijos piramidės yra surinkti iš sudėtingų Gizos Piramidės rinkinys.

Tai sudėtingas Gizos Piramidės Rinkinys-tai bendradarbiavimas tarp mūsų bendrovės ir autoritetingų Egipto piramidės tyrimų institutas, per kurią tikslius duomenis pateikė agentūra (kampas kampine yra apie 51 laipsnių ir 51 punktuose, konkrečių duomenų tikslumą yra nepatogu atskleisti), naudojant beveik du rinkinys, meditacija meditacija Gizos Piramidės Rinkiniai (5 artėjimo kampas jungtys) sukurtas ir pagamintas per metus.Su šiomis jungtimis, tai yra įmanoma, norėdami surinkti tikslią ir sumažintą versiją, Gizos piramidės, laikiklis, įvairių dydžių.Didžiausia piramidė gali būti atlikta iki 5 metrų * 5 metrų.

Rinkinio pirmas apskaičiuoja brėžiniai tiksliai iš kompiuterio, tada daro tikslumo pelėsis pagal brėžinius, ir tada mirti-verčia per pelėsių.Tai tada nušlifuoti, nuvalyti smėliasrove, ir, galiausiai, padengtą auksu ant jo paviršiaus.Tikslių duomenų ir puikus meistriškumo užtikrinti, kad kampine kampas šis rinkinys yra toks pats, kaip ir kampine kampas Gizos Piramidės Egipte.

Taigi, piramidės laikiklis surinkti naudojant šis rinkinys yra idealus kosminės energijos imtuvas.Meditacija duos gerų rezultatų.

1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Moversteam.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Madiorrick2020-11-02
"I ordered PGB-19.16-210 but was shocked to recieve totally different product & of inferior version! Also, about payment of order roughly 2 weeks after, seller sent me message to ask for extra freight payment! This is so unprofessional since seller has high positive feedback from previous buyers! NOW I felt cheated & disappointed as PRODUCT received was DEFINITELY NOT the quality version being represented by the Seller's shop. Look at the items I received of apex & corner connectors to those being shown in seller's shop--vast difference isn't it? I am so looking forward to receive this actual quality descriped & ordered product for use in health purpose but very very disappointed with unprofessional handling , communication & inefficiency to read correct orders."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai