Diamond Core Gręžimo Betono Gręžimo Mašina, su Stovu ir grąžtus 2180W

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gręžimo stovo, 42mm grąžtas, tiek stendas, vyras betono siurblys, gręžimo turėtojas, bušas gręžimo, tiek gręžimo, ištraukiamas gręžimo stovo, gręžimo maišytuvas, ruffler siuvimo mašina.

    €140.79 €156.43
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Modelio Numeris: Z1Z-160SZJ0000001V2

Diamond Core Gręžimo Betono Gręžimo Mašina, su Stovu ir grąžtus 2180W

Produkto Aprašymas:

Mūsų pagrindinės gręžimo staklės, dera funkcionalumas ir universalumas viename prietaise.Jis idealiai tinka lengvesni gręžimo darbai.

Įrengimas:

Pirma, įdiegti varžtas, jungiantis stovėti ir pjedestalo.Prieš naudojimą, gręžimo, jums reikia taisyti.

1. Pašalinti du varžtus galinėje stovėti;

2. Atskirą stendą ir pjedestalo;

3. Pasukti pedesta 180° ir įdiegti varžtus.

4. Diegimas baigtas

Nustatyti driller:

Čia yra du būdai,

1.Naudojant plėtra saitą

Pasirinkti tuščiavidurio vamzdelio pagal aukštį vieta, kuri turi būti išgręžtos.Įdėti vieną galą vamzdžio prieš reguliuojamo varžto lazdele.Ir pasukite lazdele reversely nustatyti driller sandariai, plėtimosi varžtai nėra būtinos.

2.Naudojant ecpansion varžtas

Padaryti skylę ant sienos arba groud ir įdiegti varžtas;

Išplėsti varžtas;

Įdiegti varžtą lazdele ir stovėti.Tada priveržkite veržlę.

Įdiegti grąžtas

Prieš diegdami, jums reikia tepinėlis kai tepalas gręžimo gale sriegis, siekiant vykdyti lengvai.Po instlling, jums reikia paleisti kiaurymių gręžimo metu neveikos ne pirmą kartą.

Dėmesio: Prieš pradėdami diegti arba šalinti gręžimo bot, turite būti tikri, gręžimo yra maitinamas.Prieš paleidžiant, gręžimo turi būti susijęs su švariu šaltu vandeniu.

Čia yra būdų, kaip švirkšti vandenį:

1. Naudojant vandenį iš čiaupo: Jungiantis bakstelėkite ir mašina su švirkščiamųjų žarna.

2. Kabo kibiras per gręžimo

3. Naudojant vandens siurblys

4.Gręžimas

Pradėti gręžimo metu neveikos.Atidarykite vandens čiaupas.Kai yra vanduo teka nuo gręžimo, galite pradėti gręžti.Iš pradžių, jums reikia gręžimo lėtai ir padidinti jėgą, palaipsniui.Po to, kai jūs pasigilinti, nei 5mm, jūs galite padidinti savo jėgą stumti.Jeigu gręžimo s sukimosi greičio sumažėjimas, nei įrodo, kad audra yra perkrautas.Tada jums reikia sumažinti stūmimo jėgą, išvengti gręžimo yra nesuprantamos.Jei yra dūmų išeina, turite ištraukti gręžimo karto ir pradėti gręžti po kurio laiko, išvengti variklis buvo sudeginti.

5.Medžiaga išgręžtos

Kai gręžimas, gelžbetonio, srovė didėja ir gręžimo vibruoti.Todėl, jums reikia sumažinti stumia stiprumas, bet mažėja amplitudė neturėtų būti per didelis.Kitaip, effiency turės įtakos ir gręžimo karūnos bus dėvėti daugiau blogai.Kai gręžimas, gelžbetonio, kurių sudėtyje yra mažai grūdų smėlio ir mažų akmenų, gręžimo gali būti perkrautas staiga ir gręžimo būti maitinamas automatiškai.Šiuo metu, jums reikia ištraukti gręžimo karto ir švarus skylę jums gręžti prieš jums pradėti iš naujo.Kai jūs gręžimo au valdybos ir storas žingsnio, jums taip pat reikia sumažinti stumia ir gręžimo lėtai.

6.Paimti gręžimo core

Kai jūs einate yo gręžimo per valdybą ar " wal, jums reikia sulėtinti greitį, kad būtų išvengta grąžtas yra nesuprantamos.Jei grąžtas yra įstrigę, jums reikia išjungti gręžimo nedelsdami ištraukite tiek ir išvalykite jį.Atnešti iš gręžimo core.Įdiegti grąžtas ir pradėti iš naujo.

Dėmesio: Jūs turėtumėte būti atsargūs, kai atsižvelgiant iš gręžimo karūnos, pažymėdamas, damaing ji.

7.Gręžimo vibruoja

Gręžimo vibruotų, kai ji yra darbo.Tai gali būti dėl to, kad atstumas tarp lentynos, jungiantis kėlimo įstaiga, o stovas yra per didelis.Tada jums reikia, priveržkite varžtus, kad reguliuoti atstumą.Tuo pačiu metu, jums reikia įsitikinti, kad pjedestalo ir stovo yra tvirtai sujungti.

Naudojimas:

Ši audra gali būti naudojamas plytų, akmens, gelžbetonio, roko ir ugniai atsparios medžiagos.

Produkto Savybės:

Vandens ryšį su žarna val. 4 metrų apsauga nuo Perkrovos / slydimo sankaba, Aliuminio bazė parama Naudoti nuo -25 ° C Gręžimo karūnos Ø 10,8 cm / 35 cm ilgio 1/2 "BSP sriegiu jungtis grąžtai 55 mm įtvarą ant stovo greitai išleisti didžiausias gręžimo dvigubos paskirties 1980W belaipsnis greičio Ne vandens ruonių narve sumažinti priežiūros išlaidas Aliuminio lydinio medžiaga ligher ir pastovesnes Maks.gręžimo skersmuo 160mm Tinka ėmimo betono, cemento, plytų, bitumines dangos ir blokuoti

Techniniai Duomenys:

Nominalus įėjimo galia: 2180W Vardinė įtampa: 230 V Nominalus dažnis: 50Hz didžiausias gręžimo pajėgumas: 160mm Grąžto: 108mm be apkrovos greitis: 0-1600 r/min Integruotas FI (liekamosios srovės saugikliu): 10mA Vandens žarnos ilgis: apytiksl. 4 metrų, viduje Ø 1cm Werkzeugaufnahme: 1 ¼ Colių Bendras aukštis: apytiksl. 77cm Gręžimo atstumas: apie. 48cm Pakuotės dydis: 75X20X25cm G. W.: 18kg

Paketų Sąrašai:

1 X Diamond Core Drill 1 X Gręžimo Karūnos(Φ108mm) 1 X Žiedas Veržliaraktis 1 X Beždžionė Veržliarakčio 1 X Žarna 1 X Maišytuvas Sąsaja 5 X Plėtimosi Varžtai 2 X Anglies Šepečiai

Produkto Vaizdai:

Nelson 19942021-02-11
"The goods did not come waited 3 months, the money was returned within 2 days."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai