Mini Įkrovimo Skaitmeninis LCD Elektroninių Piršto Žiedą Vertus Sutampa Counter Šešių/6 Skaitmenų Buda karoliukai/Malda Counter-Clicker

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pigūs žmonių skaitiklis, beam splitter takagi, counter eilės, counter tasbih, skaitiklis rankinis, TALLIT, kulono matuoklis, buda, clicker šuo, bouda.

    €7.84 €9.44
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: X7YF9FF100871-GN
  • Tipas: 6-skaitmenų Skaitikliai
  • Prekės Pavadinimas: Shanwen
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Skaitmeninis Įkrovimo 6 Skaitmenų Skaitiklis Buda karoliukai Malda Clicker LCD Piršto Žiedą Vertus Sutampa Skaitiklis

OOTDTY

Aprašymas:

Supaprastintas ir ergonomika išvaizdą dizainas su matinio medžiagos, puiki tekstūra, prakaito įrodymas, silikono žiedas, patogus nešioti, nemokamai klijavimas, nėra lengva nukristi.

USB sąsaja, mobilus įkrovimo galia yra prieinama, už dvi valandas tris mėnesius, naudojimo, patogu atlikti

Silikono mute mygtuką, padėti užbaigti skaičiavimo darbą tyliai

6 kanalų skaičiavimas gali įrašyti ir pereiti šešis grupės duomenis.

Vienas iš pagrindinių užrakto ekranas apsaugo nuo duomenų praradimo.Naujo dizaino padeda išvengti netikėtų iš naujo ir nuostolių duomenis.

Pagrindinės Savybės

Medžiaga: Plastikas,silikagelis

Bendras ilgis:Apie 8cm

Matmenys:2 x 3 cm

Baterijos tipas:Micro USB

Baterijos talpa:50MA

Pakuotė:

1 * Pirštu Skaitiklis

1 * USB Kabelis

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Kuris dydis tinka man?Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ). 4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Martynpaans152020-09-05
"good i like very much ......works very well .......sturdy"
Eldanilo19742020-11-12
"I advise the seller, the description is accurate, the product came already charged, which allowed you to immediately check and a complete set with charging. Recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai