0.6~40KG Vienos ašies Magnetinių Miltelių Stabdžių Įtampos Kontrolės DC24V Magnetinių Miltelių Sankaba FZ6A-1 FZ12A-1 FZ25A-1 FZ50A-1

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: aptx hifi valdyba, mitsubishi magnetinių miltelių stabdžių, beam splitter takagi, aptx modulis, magnetinio gipso miltelių, "bluetooth" masalas valdyba, 6 oneplus telefono, p60, sankabos elektros variklio, magnetinių miltelių dulkės.

    €134.00 €144.08
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prekės Pavadinimas: TailKuKe

modname=ckeditor

Produkto pristatymas

Šis įtaisas yra puikus automatinio valdymo komponentas, kuris yra derinys perdavimo įrenginio ir važiuoti vienetu.Jis naudoja magnetinių miltelių, kaip vidutinės trukmės ir naudoja sužadinimo sužadinimo srovės, kaip kontrolės priemonė pasiekti motina kuris kontroliuoja stabdymo arba perduoda sukimo momentą.Jo jėgos momentas yra geras linijinis ryšys su sužadinimo srovė, bet ir turi privalumų, greitas greičio ir paprasta konstrukcija.Jis tinka įtampos automatinio valdymo sistemos, laidai, kabeliai, spausdinimo, pakavimo, tekstilės ir kitų susijusių vyniojimo įrenginiai.

Produkto Savybės

1. Naudojant super-lydinio magnetinių miltelių su puikia šilumos varža, išėjimo sukimo momentas yra pastovus ir atitinkamas greitis yra greitas.

2 naudoti aukštai temperatūrai atsparus rites ir aukštos kokybės guoliai, sklandžiai, jokios vibracijos, jokio poveikio, jokio triukšmo pradėti, vykdyti, stabdžių būsenos.

3, su apsauga nuo perkrovos, jei sukimo momento perkrovos, vaidmenį apsauga nuo perkrovos.

4. Mažas dydis, lengvas, paprastas montavimas ir ilgą tarnavimo laiką.

viena ašis magnetinių miltelių stabdžių

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai