Dubens Raumenų Exerciser Vidinio Šlaunies Sėdmenų Klubo Treneris Namų Treniruoklių, Grožio Įranga, Dubens Raumenų Mankšta Įrankis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: naudotis įranga, tinka įrengti, bodyboard surf, sėdmenų treneris, klubo treneris, kegel treneris, fitneso įranga, stuburo, abdomin, namų sporto salė, dekoro namai.

    €13.83 €23.05
  • Funkcija: Namų Sporto Įranga
  • spalva: Juoda Mėlyna Oranžinė Raudona Purpurinė Rožinė
  • Klasifikuoti Exerciser Skaičius: 1
  • Mokymo Režimas: Knygos
  • Punktas: dubens raumenų treniruoklis
  • Modelio Numeris: A0435

Dubens Raumenų Vidinio Šlaunies Sėdmenų Exerciser Klubo Treneris

Funkcijos: 1. Tikslinis mokymas dubens raumenis, prisidėti prie dubens mažinimo. 2. Patogus savarankiško mokymo namuose, sporto salėje, ir biurui. 3. Galime jums padėti tonas, sugriežtinti ir įmonė savo klubus ir sėdmenis, kad jūs norėjote. 4. Lengva naudoti, be ribotą laiką ir vietą.

Kaip naudoti

Kaip naudoti 1 Žingsnis: Įdėkite produktą, 3-6cm žemiau sėdmenų ir šlaunų turi būti prispaustas sunku formos įtampą, laikysena.kulnai yra uždarytas, o pirštai yra atskirti 40 laipsnių.Žingsnis 2: šlaunies przywodziciela raumenis, lėtai, panaudodamas jėgą, o užpakalis vidinės ir gluteus maximus raumenų vienu metu daryti jėga uždaryti jausmas sparno.3 žingsnis: Kvėpuoti nuo apatinės pilvo dalies 5 sekundes, tada lėtai įkvėpti ir atgal. 8-12 kartų pralaidumas metu.Pavyzdžiui, klubų švirkščiamųjų galia, klubų, iš apačios į viršų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS Spalva:Juoda / Raudona / Oranžinė / Mėlyna / Violetinė / Rožinė Pakuotė: 1 VNT x Klubo Treneris

AndreasMaschenko2020-10-07
"The goods are received quickly. Haven't used yet"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai