Jingsha X99M-H M-ATX motininės Plokštės rinkinys su XEON E5 2620V3 ir 2*8gb=16GB DDR4 2133MHZ ECC REG RAM parama 4 atminties ir SSD M. 2

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: amd ryzen, hdd ddr 4, procesorius xeon", xeon", rinkinys plokštė, x99, ddr4 ram, pagrindinė plokštė kompiuteriui, e5 2778 v3, x99 rinkinys ddr4.

    €119.81 €176.19
  • Vaizdo Plokštės Tipas: Ne Integruotas
  • Kietojo Disko Sąsaja: SATA3.0
  • Prekės Būklė: Naujas
  • Formos Koeficientas: M-ATX
  • Atminties Tipas: DDR4
  • Su CPU: No
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kokybės Sertifikavimo: NĖRA
  • Uostai: SATA
  • PROCESORIAUS Tipas: "INTEL"
  • Prašymas: Desktop
  • Lustų rinkinys: "Intel" X99
  • Chipset Gamintojas: "INTEL"
  • Maksimalus Ram Talpa: 128 GB
  • Lizdo Tipas: LGA 2011-3
  • Atminties kanalo: Dvigubas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: x99

Apie atrakinti turbo boost: Pirkėjų poreikį įdiegti BIOS patys.BIOS nuorodą atsisiųsti: https://drive.google.com/file/d/1o7PwWR2Ho-g0W80e2pIDSSQoGyqR7_BT/view?usp=sharing Vairuotojo atsisiųsti adresas: https://drive.google.com/file/d/1TXe5v830UGLMbkx3jN9ZsZlF-N1V63dC/view?usp=sharing

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės!Paramos REG ECC serverio atmintį.Parama M. 2 NVME VSD.Tamprus didesnę patirtį.Visi kietieji kondensatoriai, baudos kūrinys, profesinis stabilumas.Elektros lizdas turi 8-pin, 24-pin maitinimo jungtis.Specifikacijos: Procesorius: Palaiko "Intel" 2011 m. v3 V4 serijos procesorius,paramos E5 2620V3,E5 2678V3,E5 2650V3,E5 2640V3,E5 2690V3,E5 2680V3 ir Kt.Lustų rinkinys: Intel® X99 Chipset Ekranas: PCIE atskiras grafikos ekranas Atmintis: 4 * DDR4 desktop / ECC atminties 2133MHz,2400MHZ, 128 GB Garsas: Borto "Realtek" ALC662 lustas (palaiko 5.1 kanalų) Tinklo plokštė: Laive 1 * "Realtek" RTL8111H Gigabit ethernet tinklo plokštės Atmintis: 4 * SATA 3.0,2*SATA 2.0, 4 * USB2.0, 6 * USB3.0 Išplėtimo lizdą: "1 * PCIE 4X lizdas, 1 * NVME M. 2 sąsaja, 1 * WIFI-M2 sąsaja",1*ps/2 Pirkimo instrukcijos: 1: spalva apačioje plokštės lizdo gali skirtis nuo partijų, tačiau tai neturės įtakos šio produkto naudojimui.Produktas yra nuolat optimizuoti ir modernizuoti. 2: Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 3: Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą. 4: Tai planform turi galingus elektros energijos tiekimo.Prašome įsitikinkite, kad jūsų maitinimo gali pakankamai remia šį planform. (Bent 500w prekės maitinimas) 5: baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

Dėkojame, kad perkate iš SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvėje.Prieš Pasirašydami savo paketą, tai reikia ir labai rekomenduojama imtis išpakavimo vaizdo įrašą, tiesiog įsitikinkite, kad nėra jokios žalos ar kiekis trumpas.Jei kyla bet kokių klausimų apie prekę įsigijote, prašome priimti aiškius vaizdo įrašus arba nuotraukas ir susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes norėtume išsiaiškinti, išspręsti jūsų pasitenkinimas!

Mūsų Garantija

SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvė yra skirta teikti savo klientams geriausią aptarnavimą įmanoma!Mes ir toliau siekiame SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvėje, jūsų pirmasis pasirinkimas, geriausias produktų ir puikus klientų aptarnavimas.

Pardavimo sąlygos

➊ Dėl skirtingų partijų gamybos, ten gali būti kai kurių skirtumas tarp paveikslėlius jūs matėte ir produktas jums gauti, pvz., mažmeninės prekybos dėžės, spalvų DIMM lizdai, SATA jungtys, PCI ar PCI-E lizdai ir kiti uostai, gali keistis be išankstinio įspėjimo.Vienas dalykas tikrai yra tai, kad mes niekada kompromisą dėl mūsų produktų kokybę.

➋ Plokštė baterija bus pašalintas prieš išvežant kaip KN paštu arba muitinės padėjo embargą, baterijos.

➌ Jei sklypas buvo sulaužyta, kai jūs pasirašyti tai, prašome imtis vaizdo sklypo ir atsisako jį pasirašyti ir pranešti apie tai mums.

Jei sklypas buvo geros būklės, pasirašykite už jį tiesiogiai.

➍ Prašome imtis išpakavimo vaizdo įrašą, kaip įrodymą, už bet kokią galimą problemą, kaip qty trumpas ar žalą dėl atvykimo (DOA).

 

Siuntimo Informacija

 

Mes procesą ir laivų užsakymų pirmadienis – šeštadienis, ir negali pasiūlyti savaitgalį ar atostogų pristatymo.

Visų tarptautinių muitai ir mokesčiai, taikomi atskirų šalių taisyklių ir reglamentų, ir yra atsakingas pirkėjas.Prašome konsultuotis su vietos papročius biuro informacija

Žemiau yra bendras laivybos gairės ➀ pagrindinėse plokštėse bus supakuoti į mažmeninei kartoninė dėžutė su putomis ar burbulas, pakavimo medžiagos, kaip pagalvėlė.

Pakavimo metodas gali skirtis, kitų produktų. ➁ Elementai bus buvo laivą iš per 1-3 darbo dienas (išskyrus valstybines Šventes) visiško apmokėjimo gavimo.

➂ Standartinio Laivybos , Paprastai 12 - 35 ir 60 dienų Pasaulyje ➃ Operatyvus Pristatymas , per DHL /EMS .DHL : 3 - 9 dienomis , EMS : 7 - 22 Dienomis

Pirkėjo Įsipareigojimo

- Pirkėjas yra atsakingas už tai, suderinamumo,dalys, reikmenys, ir tt.šio produkto.

- Jeigu yra bet koks produktas,pirkėjas turi informuoti SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvę, kaip greitai, kaip įmanoma po pristatymo data.

Grąžinimo Politika

- Prašome negrįžta jokių daiktų be Prekės Grąžinimo Leidimo ar kitų instrukcijų iš mums .Visus paketus, kurie yra siunčiami be mūsų žinios bus atsisakyta ir nėra pakaitalas bus išduotas.

Ačiū už ieškote!

Sveiki atvykę į SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvėje!Laimingas Pirkinių & Pirkti Su Pasitikėjimu!

Dėkojame, kad perkate iš SZMZ Gamyklos Tiesioginės Parduotuvėje.Prieš Pasirašydami savo paketą, tai reikia ir labai rekomenduojama imtis išpakavimo vaizdo įrašą, tiesiog įsitikinkite, kad nėra jokios žalos ar kiekis trumpas.Jei kyla bet kokių klausimų apie prekę įsigijote, prašome priimti aiškius vaizdo įrašus arba nuotraukas ir susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes norėtume išsiaiškinti, išspręsti jūsų pasitenkinimas!

Gerrygetty2020-09-29
"Got fast enough, about a week or a little more, asked the seller to pack better, the request has fulfilled, everything came without damage, than very pleased. In the kit there is an adapter ring for fastening coolers. Everything was without any problems, from the first time, the only thing that worried me was turbo boost, immediately began to conduct tests and watch the stability of the system, the percent worked and recruited a maximum of 2,6 GHz, which is strange, it is and not 2,4 stock and not 3,2 in Busta, but if find the same motherboard on the store page, X99m-h, it is with four slots, then in the description you can find links to Google Drive and there lies the instruction to the firmware and the BIOS itself with unlock turbo Boost, I did not do this instruction but according to the instructions from the technology Planet Channel, the main thing in the BIOS is to disable protection from overwriting the BIOS. Now the percent in the load works 3.2 GHz, everything is stable, the mother is happy. The only thing but this PCI slot is close, if you put the snowman then, the distances from the radiator to the video card are a couple of MM."
Matzestar2020-10-23
"All works with the box, Aida 64 don't check sensor temperature, mother hang intentionally, helps only reboot, other programs work, and so for this money normal Assembly,"
Efafkafdj2020-10-19
"Uh, I got it, I started it, and Windows says no, let's do it differently. Tomorrow I'll reinstall Windows."
Finec2442020-10-30
"The goods came quickly, but came damaged! The seller even got half the rest of the thermal paste off the processor! After opening a dispute, the seller put everything on me and logistics, did not want to compensate anything, or rather a $20 coupon, in the end Ali offered me either a full refund and return the goods to the seller, or half cost refund without return goods! Seller недобросовестный! Shoot video unpacking necessarily and preferably immediately test!!!"
Crunkbit2020-12-12
"It reached 3 weeks before the Vologda region, asked the seller to pack well, the request was fulfilled. In principle, the order is satisfied, everything works out of the box but there is no Busta, you have to put it yourself. Aida is better not to check, gets up deliberately, I'll try to change the bios and add a review if that"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai