Multi-Funkcija Sukasi Sandėliavimo Lentynos, Virtuvės Prieskonių Organizatorius Stovo Skaidrių Virtuvės Spinta Spinta Organizatorius Virtuvės Stor

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kelių sluoksnis lentynos, sagė ratas, instahang sukasi lentynos, kampe sukasi lentynos, virtuvės organų, sklendės plokštė, drenažo stovo kriaukle, besisukančios lentynos knygą, bičių animacinių filmų, lentyna prieskonių.

    €9.30 €12.07
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai

Funkcija:

Kai jums patinka virimo ir kepimo, galite greitai surinkti daug prieskonių ir rasti norimą tarp visų tų kitų, gali būti varginantis!Bet UPP ištraukti virtuvės saugojimo gali padėti jums rūšiuoti ir tvarkyti visus jūsų įvairių žolelių ir prieskonių, ir juos visus iš pirmo žvilgsnio!

Mūsų 2 pakopa spice rack sukuria daug saugojimo vietos savo virtuvės ir gerai pasinaudoja savo drabužių spintos, spintos!Kiekviena pakopa gali būti ištrauktas, todėl net prieskonių atgal yra vis dar prieinami.Individualios komodos ne tik ištraukti jie taip pat swivel greitai ir lengvai patekti - labai spice rack organizatorius ir tiesa erdvė užsklanda!

Žinoma, jūs galite naudoti mūsų ištraukite spice rack virtuvėje organizuoti savo prieskoninės žolės ir prieskoniai, bet jūs galite taip pat panaudoti ją vonios kambaryje, nes sudaro sandėliavimo!Sutaupykite laiko ruošiasi ryte, turintys visus savo makiažas ir prietaisai pasiruošę vertus, mūsų atlikti iki organizatorius ir įgyti vertingos vonios kambarys, saugojimo vietos!

Nereikia gręžti skyles ar naudoti varžtus.Lipnios kojas ant mūsų spice rack organizatorius padaryti, stabilus stovas.Žinoma, viskas gali būti pašalintas likutis-nemokamai.

Į UPP ištraukti spice rack spintoje yra salė iki 20 prieskonių indeliai!Didžiosios organizuoti prieskoniai, bet taip pat sudaro ar kaip medicinos kabinetas, kuris siūlo ne tik daug saugykla, bet taip pat greitai ir lengvai pasiekti!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva:Balta

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakavimo Sąrašas:

Stalčiuko*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai