Šaldytuvo Stalčių Organizatorius Bin Maisto Stalčiuko Skaidrus Šaldytuvo Laikymas Šiukšlių Konteineriai, Sandėliukas Šaldiklis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šaldytuvas organizatorius maisto, calzon, frigidaire šaldytuvas priedai, šaldiklio maisto organizatorius, atveju alavo, sandėliukas organizatorius, vyrai stalčiuko, 40ml plastiko, sandėliukas lauke organizatorius, ilgi plaukai kilimas.

    €6.76 €8.78
  • Dydis: 25.7*15*7.5cm
  • Pavadinimas: Šaldytuvo Laikymas lauke
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Virtuvės Saugojimo Dėžutė
  • Medžiaga: didelis skaidrus PET

Šaldytuvo Stalčių Organizatorius Bin Maisto Stalčiuko Skaidrus Šaldytuvo Laikymas Šiukšlių Konteineriai, Sandėliukas Šaldiklis

Kulka Taškų: 1、Laikyti jį Sutvarkykite: Šie didina šaldytuvas organizatorius virtuvės saugojimo dėžės nuolat šaldytuvai, stalviršiai, virtuvės, spintos, ar sandėliavimo patalpos tvarkingos ir švarios.

2、Paprastas Saugojimas: Idealus dydis vaisių, daržovių, jogurto, konservuotų maisto produktų, sūrio, mėsos, ir taip pat tinka saugoti galanterija, sandėliukas.

3、Nešiojamų ir dėti vieną ant kito: laikymo dėžutė su rankena yra lengvai transportuoti ir imtis, ir vienas dizainas gali padėti jums padaryti, kad dauguma iš kosmoso, ir tai gali padaryti dalykų, organizuoja ir lengva rasti.

4、Aukštos Kokybės Medžiaga: Aukštos kokybės ir skaidrios medžiagos, lengva rasti ir švarus

5、Labai Tinka: Drabužinė, miegamasis, virtuvė, rankdarbiai kambario, biuro ir bet kuris kitas kambarys.

Aprašymas:

Šaldytuvas organizatorius bin labai tinka maisto laikymui ir organizuoti visus savo mėgstamų užkandžių, maisto produktų, gėrimų, prieskonių, buteliai, skardinės ir kt.Šio saugojimo dėžutė yra patogus ir vienas, ir patogi rankena, todėl juos lengva nešiotis.Ji yra lengva organizuoti saugojimo sprendimas, kuris geriausiai jums tinka bet kurioje patalpoje namuose.

Savybės:

1. Laikykite jį Sutvarkykite: Šie didina šaldytuvas organizatorius virtuvės saugojimo dėžės nuolat šaldytuvai, stalviršiai, virtuvės, spintos, ar sandėliavimo patalpos tvarkingos ir švarios.

2. Paprastas Saugojimas: Idealus dydis vaisių, daržovių, jogurto, konservuotų maisto produktų, sūrio, mėsos, ir taip pat tinka saugoti galanterija, sandėliukas.

3. Nešiojamų ir dėti vieną ant kito: laikymo dėžutė su rankena yra lengvai transportuoti ir imtis, ir vienas dizainas gali padėti jums padaryti, kad dauguma iš kosmoso, ir tai gali padaryti dalykų, organizuoja ir lengva rasti.

4. Aukštos Kokybės Medžiaga: Aukštos kokybės ir skaidrios medžiagos, lengva rasti ir švarus.

5. Labai Tinka: Drabužinė, miegamasis, virtuvė, rankdarbiai kambario, biuro ir bet kuris kitas kambarys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šaldytuvo Laikymas Lauke

Medžiaga: aukštos skaidrus PET

Dydis: apie 25.7*15*7.5 cm / 10.12*5.91*2.95 colių

Vienas: taip

Tinka: vaisiai, jogurtas, užkandžių, makaronų, konservuotų maisto produktų, gėrimų ir kt.šaldytuvas, virtuvė, spinta saugykla.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šaldytuvo Laikymas Lauke

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai