2.4 G USB Belaidis Vibracijos Gamepad Kreiptuku Xbox 360 PC Valdiklis, skirtas Windows 7 / 8 / 10 Joypad su aukštos kokybės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "xbox 360" belaidį valdiklį rinkinys, "bluetooth" laisvų rankų įranga, kablys, xbox 360 controlls, didelis xbox valdytojas, "xbox 360" belaidį valdiklį "bluetooth" pc, dalys xbox 360 gamepad, vienas xbox, byla xbox, wireless gamepad, kontrolės pc.

    €21.77 €36.28
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: XBOX
  • gaminio dydis: 17.6 X13.5X6.6cm
  • Modelio Numeris: Xbox360
  • Tipas: Gamepads
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: vogek
  • Žaidimų Mašina priedai tipas: Žaidimas rankena
  • Taikoma amžius: VOLKSWAGEN
  • Produkto Tipas: Nauja
  • Taikoma Skaičius: Begalinis
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Vaizdo Žaidimų Reitingas: elitas
  • Produkto Svoris: 0.30

funkcijų aprašymas:

1.Belaidžio rankena Xbox 360 leidžia jums mėgautis atstumas yra 30 metrų, o maksimalus naudojimo laikas-40 valandų.

2.Kai galia yra maža, jums bus pasiūlyta, ir tada jūs galite prisijungti su "žaisti, o mokesčių" liniją, nesiliaujantys žaidimą.

3.Prisijungti Xbox 360 ausinės su rankena ir pradėti mėgautis dvipusis garso komunikacijos.Tai yra belaidė.

4.Be greitą prieigą prie įvairių funkcijų, Xbox 360, tokios kaip DVD diskų peržiūra, muzika, nuotraukos ir daugiau, priimančiosios taip pat turi keturis belaidžio rankenos tuo pačiu metu, leidžiant žaidėjų patirtis belaidžio laisvės jausmas,

5.tikslumas, begalinis Žaidimas procesas, pareiškė aukštos kokybės ir didelio efektyvumo.

6. paraišką Jūsų Xbox 360 konsolę.Jei jums reikia naudoti ant PC, jums reikia bendradarbiauti su belaidžio ryšio imtuvas.

Savybės:

1.2.4 GHz belaidžio ryšio technologija, 30 pėdų efektyvus atstumas

2. Live ausines mikrofono sąsaja

3. Galia-iki atsiliepimus off registre, galite pasirinkti išjungti taupyti elektros energiją

4. Kiekvienas "Xbox" 360 kompiuteris gali prijungti iki keturių belaidžio rankenos

5. Galite naudoti daugkartinio įkrovimo baterija parduodamas Microsoft

6. Jūs galite prisijungti prie USB įkrovimo baterija rinkinys ir žaisti įkraunant

7. Vibracijos kontrolė gali būti nustatyta, kad visu greičiu, vidutinis, mažas pavara arba išjungti pagal asmeninius pageidavimus

8. Į "Xbox navigacijos mygtuką" centre rankena leidžia greitai pasiekti savo mėgstamą "Xbox" 360 sistema, veiklos, pavyzdžiui, žiūrėti filmus, klausytis muzikos, susisiekti su draugais ir "Xbox Live", ir kuriais galite paįvairinti savo žaidimų patirtis.Tai yra patogu perjungti Xbox žaidėjas orientavimo ir Xbox Live rinkoje.

9. Spalva: juoda/balta/Raudona

kaip naudoti:

1, kiekviena Xbox 360 galima vienu metu prijungti keturis rankenos kiekviena rankena leis priimančiosios galios aplink šviesos žiedas turi kvadrante (1/4 posūkiai) šviesą spinduliuojantis.Prieš prijungdami belaidžio rankena, įsitikinkite, kad bent vienas quadrant neskleidžia šviesos, tai yra, jis gali būti naudojamas.

2. Paspauskite ir palaikykite paspaudę naršymo mygtuką arba START klavišą centre belaidžio dirbti, kol lemputė šviesos žiedas ant rankenos rodo, kad rankena yra, ir priimančiosios taip pat bus tuo pačiu metu.

Jei kompiuteris neįjungtas, tuo pačiu metu paspauskite įjungimo mygtuką priimančiosios įjunkite įrenginį.

Tada paspauskite ir atleiskite Connect Mygtuką ant priekinio skydelio priimančiosios

3. Paspauskite ir atleiskite Mygtuką Prisijungti priešais rankena

Paspauskite ir atleiskite Mygtuką Prisijungti priešais rankena

Kai indikatoriaus lemputės šviesos žiedo centre rankenos ir šviesos žiedas priimančiosios yra, ir rotacijos mirga, tai reiškia, kad belaidis rankena buvo prijungtas prie kompiuterio.Tada aikštės, atitinkančios du šviesos žiedai bus ilgas ir šviesus, nurodant eilės numerį rankena

Paspauskite ir palaikykite paspaudę naršymo mygtuką centre rankena daugiau nei tris sekundes, o ryšys tarp belaidžio ryšio rankena ir priimančiosios bus atjungtas ir belaidžio rankena, bus uždarytos.

Jei paspausite maitinimo mygtuką priimančiosios išjungti kompiuterio, belaidis dirbti vis tiek bus prijungta, kai serveris yra įjungtas kitą kartą.

Belaidžio rankena gali būti prisijungę tik prie vieno šeimininko, tuo pačiu metu, ir gali būti perjungtas į kitą šeimininką, bet kuriuo metu.

Efektyvus atstumas belaidžio rankena yra apie 9 metrų ir 30 pėdų, ir kliūtys bus sumažinti šį atstumą (išbandytas atstumas gali būti daugiau nei 16 metrų)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai