Duomenų Varlė Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Xbox Vienas Plonas Valdytojas Vibracijos Rankena, PC Win7/8/10 Kreiptuką Mobilaus Telefono

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "bluetooth" laisvų rankų įranga, kablys, xbox 360 controlls, "bluetooth" gamepad, mobiliųjų gamepad, didelis xbox valdytojas, vienas xbox, gamepad "windows 7", Kontrolės, data varlė, kontrolės pc.

    €34.74 €60.94
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Tipas: Gamepads
  • 3 funkcija: Wireless gamepad
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • 2 funkcija: Xbox vienas plonas valdytojas
  • Funkcija 5: "Bluetooth" Rankena Xbox Vienas plonas Valdytojas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Funkcija 1: Vibracijos Funkcija
  • Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
  • Taikoma produktus: UŽ XboxoneS žaidimų konsolės, PC,kompiuteriu, mobiliuoju telefonu
  • Sąsajos Tipas 1: Laidinis ryšys
  • 4 funkcija: "Bluetooth" rankena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Joypad Spalva: juoda,balta
  • Modelio Numeris: XWX0925
  • Funkcija 6: Wireless Gamepad Xbox One S Žaidimų Konsolės
  • Funkcijos 2: Belaidžio "Bluetooth"
  • Pakuotė: Taip
  • Modelis Numbe: Xbox vienas plonas valdytojas

USB Laidinė Gamepad Xbox 360 " Valdiklį

Tinka "Xbox 360" žaidimų ir pramogų sistema.Siekiant padidinti savo žaidimų patirtis.Pertvarkyta D-Pad " idealiai tinka visų rūšių žaidimai, pavyzdžiui, Sporto, Muštynių, FPS.Optimizuotas kryptinis ir platus D-Pad judesius.

Mini 620 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

PS1 Mini 620 retro vaizdo žaidimų konsolės, du kartus gamepad 8 Bitų paramos AV Ooutput šeimos TV vaizdo žaidimą .Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Nauja belaidžio "bluetooth" ryšio valdiklis

Belaidžio "Bluetooth" ryšio žaidimų valdiklis su vibruojančiu PC žaidimų valdiklis kreiptuką, tinka Xbox Vienas Plonas ir KOMPIUTERĮ ir mobiliųjų telefoną.Aukšto tikslumo kintamosios varžos kreiptuką gali suteikti šilkiniai sklandžiai žaidimo našumą, todėl jums žaidimas įdomus.

Sumanus, ergonomiškas dizainas, įvairių žaidimų patirtis

Žaidimas rankena priima patogiai kirsti pagrindiniais dizaino suteikti daugiau lankstumo ir tikslią kontrolę!Ergonomiškos rankenos, neslidžios, tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikių valdos nėra pavargęs.Visiškai kontroliuoti savo mėgstamą žaidimą.

Vibracijos Funkcija

Mes turime suprojektuoti 2 vibracijos varikliai tai gamepad, taip, kad jūs galite patirti džiaugsmą iš žaidimo geriau!Stipri vibracija už asmeninį žaidimų patirtis, Tegul žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke.

Stabili Ilgo Nuotolio Ryšys

Brandus belaidžio ryšio technologija užtikrina stabilų ryšį be jokio uždelsimo, ir siūlo iki 8 metrų (26.3 kojų), todėl jį galima mėgautis žaisti iš toli kambario pusėje.

Maitinimui taupymo,mažos energijos sąnaudos leidžia jums kovoti ilgą laiką

Mažos galios belaidžio "Bluetooth" ryšio!Ir jūs galite ir toliau išlaikyti elektros energijos, kai mokesčių, rankena buvo atsižvelgiama į daugelį aspektų, labiausiai išskirtinį dizainą ir mažiausios energijos vartojimo lengviau jums patinka šis produktas~

Pranešimo:

Rankena "Bluetooth" belaidį ryšį palaiko tik WIN10 sistema.Kompiuteris turi turėti "Bluetooth" funkciją.Kitų sistemų suderinamumo klausimus.WIN7/8 turi būti prijungtas per duomenų kabelį arba bevielį imtuvą.Rankenos ir lauke yra derinama.

Taikymo sritis: už XboxOnes žaidimų konsolės, XboxOne konsolės, PC kompiuterio terminalas, mobilusis telefonas palaiko Bluetooth, 3.5 MM audio sąsaja

3,5 MM ausinių lizdas funkcija šiuo metu palaiko tik WIN10 sistema per laidinį ryšį arba PC imtuvas belaidis ryšys išgirsti garsą."Bluetooth" ryšys negali remti garso perdavimo laikinai, ir kompiuterį "Bluetooth" belaidžio ryšio nepalaiko valdybos vibracijos susišaudymą žaidimas. , Laidinis arba naudojant PC imtuvas ryšys yra palaikomas.

Gera kokybė ir geras aptarnavimas:

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės DataFrog Parduotuvėje!Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, Siuntos negali būti pristatomos per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, rekomenduojame pasirinkti "Moversteam.lt Standartinis Pristatymas".Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei viršija terminą transporto platforma įsipareigojimų, ji bus grąžinti, greitai!!!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Mini 8-bitų retro vaizdo žaidimų konsolės pastatytas 620 klasikinis žaidimai,kurie gali paremti du-grotuvas žaidimai!Tai yra vaizdo žaidimų konsolę, kuri palaiko " AV išėjimas.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su draugais ir šeima, pasirinkite jį!Gali atitinka jūsų reikalavimus!

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Kryukov Se2020-12-27
"No battery in the controller"
Gurgen Abdalov2020-11-30
"it looks original... not use yet... but looks good.. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai