Zoresyn Didelės Visas Juodas Odinis Mouse Pad Mat Visa Juoda Stalas Stalo Kilimėlis Office Pagalvėlė Super Didelis, 90*40cm XL - Juoda

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: baltos šviesos kilimėlis, persų pelės mygtukai xl, pelės kilimėlis, juoda kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, komiksų pelės mygtukai, pelės mygtukai baltos spalvos, kilimėlis xxl, odos pelės, pelės padas xxl.

    €13.66 €16.46
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Dydis: XL
  • Medžiaga: Dirbtinė oda
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Cennbie

Negabaritinių 35.5x15.5inch PU Odos Stalas Mygtukai / Pelės Padas atsparus Vandeniui Biuro Stalas, Mat Non-Slip & Elegantiškas Siūlės Kraštų Biuro, Namo, Mokykla ,Žaidimų, Darbo - Ruda

Prekės Dydis: 35.5x15.5 colių, jis yra pakankamai didelis, kad tilptų savo pelę, klaviatūrą, PC, kompiuteriu ir kitus stalo elementus.

Flat & Lygaus Paviršiaus: iš vienos pusės PU oda ir otherside anti-slydimo medžiaga , optimizuoti greitai judėti, išlaikant puikius greičio ir kontrolės metu žaidimų ir darbo, išlaikyti jūsų darbalaukio apsaugoti ir išvengti rankos spazmai.

Specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės

Puikus daiktas padės jums mėgautis žaidimai

Optimizuotas visus pelės jautrumas ir davikliai

Medžiaga: Mikropluošto Odos Priklauso, kad dirbtinė oda

Dydis: 90 X 40 CM

Patvarus ir stilingas stalas motina & pelės padas jokių modernių biuro ir namų.Tai ne tik apsaugos jūsų stalo, bet taip pat puikiai tinka naudoti kaip skaityti ar rašyti paviršiaus, taip pat turėti savo klaviatūrą ir pelę.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai