Biuro Kompiuterio Pelės Padas Klaviatūra Rašomasis Stalas Trinkelėmis Kamštienos Pelės Mygtukai Didelės Žalios Mouse Pad Universalus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilimėlis silicio, kda kilimėlis, korko kilimėlis, kanna pelės mygtukai, pelės kilimėlis, kamštinė medžiaga portugalija, žaidimo pelės mygtukai, komiksų pelės mygtukai, didžiulis kilimėlis, hyper žvėris kilimėlis.

    €8.61
  • Modelio Numeris: MP-04
  • Medžiaga: Audinys
  • Pakuotė: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Prekės Pavadinimas: Qishu

Savybės: Korkas yra polimerizuotų su gryno Kinų ąžuolo grūdai ir elastingų klijų išlaikyti savo natūralios šviesos svorio ir nr. Toksiškas ir ekologiškos, atsparios ugniai ir karščiui, šilumos izoliacija, elastinga smūgio absorbcija, non-slip, garso izoliacija, atsparumas rūgščių ir šarmų, Jokių deformacijos, nr. vabzdžių, anti-aging, compressible, elastinga, sandariai, atsparus vandeniui, drėgmei atsparus Geros savybės, tokios kaip smūgio absorbcija, garso izoliacija, šilumos izoliavimas, garso sugertis, liepsną, izoliacija ir atsparumas dilimui.Gaminys taip pat turi šilumos išsaugojimo, šilumos izoliacija, garso izoliavimas, garso sugertis, izoliacija, Nesukuria statinio elektros krūvio, atsparus skystis (vanduo Alyva, rūgštinis, Muilas ir t. t.), ne-miltligė, drėgmei atsparus, netoksiškas, antipireno savybių, savarankiškas, skleisti Patogus įdiegti, lengva valyti, geros apdailos, poveikio ir pan., be jokių kenksmingų medžiagų, tokių kaip formaldehidas , Tai yra ekologiškas produktas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai