Godox S-type, S-EB S-C Speedlite Laikiklis Bowens Elinchrom Kometa Mount Turėtojas Žiedas Softbox Greitis Grožio Patiekalas Atšvaitas Skėtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: neewer softbox, parabollic skėtis softbox, Vehemo, mažas softbox bowens mount, triopo, bowens metalo mount, Godox, softbox, "flash" neewer, nicefoto ttl.

    €21.51
  • Prekės Pavadinimas: WINGRIDY
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: S-type, S-EB S-C

Integruotas dizainas, lengvas ir nešiojamų, plug and play!Unikalus dizainas ir saugiai, ne skersai.Ar Flash gulėti arba vertikalus, batų neturi slėgis.Įrenginio matmenys gali būti reguliuojamas, tokių, kaip nuotraukoje parodyta.Įrengtas su skėčiu skylę, lengvai montuojami fotografijos skėtis.Universalus Bowens " port, ir suderinama su dauguma Studio Flash aksesuarų, tokių kaip softbox, standartinis reflektorius.Adapteris paramos ir reguliuoti blykstės kampas (180 laipsnių), dėl užpildyti šviesos įvairiomis kryptimis.PASTABOS: speedlite, šviesos stende ir šviesos keitiklį nuotraukos yra tik parodomosios naudoti tik tuo atveju, jie nėra įtrauktas į paketą.Specifikacijos: Modelis: S-type Struktūra: Suspaustos ir plokščios konstrukcijos užima mažai vietos.Montavimo Būdas: peedlite įstaiga yra turėti ir nustatytas didelis stovas, kuris suteikia stabilią ir saugią paramą.Įrengimas: Jokio išankstinio surinkimo ir po išardymo.Funkcijos: Su Bowens-mount, Greičio žiedas, Skėtis įvestį, kuria Kryptimi reguliuojama rankena, Horizontaliai judantys galimybes.Medžiaga: Patvarus plastikas Matmenys (L x W x H): Approx. 15 x 5.5 x 22cm Svoris: Apytiksl. 410g Paketą įeina: 1 x S-Type Bowens Mount Blykstės laikiklis Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Servi Magic2020-12-05
"The seller stated that the goods are not available, and canceled the order, because of which I lost a gift coupon for 700 rubles, which did not refund! Do not advise the seller, cheat"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai