F-Mount Mobiliojo Telefono Fotoaparato Laikiklis Laikiklis Rankena Gręžimo Monopodzie Su Trikojo Stovo Ir Šalto Batų Kalno Už Filmavimo Vaizdo Mos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šaltas batų, ląstelių trikojo, stabilus telefono, įrenginys sony a7, įrenginys rankena smart, gopro įrenginys rankena, fotoaparato rankena viršuje, e mount, telefonas stabilus, šaltas batų rankena.

    €9.47 €11.69
  • Prekės Pavadinimas: Fasdga
  • Modelio Numeris: Foto Studija rinkiniai
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)

PATOGIAI IR SAUGIAI jį Naudoti kaip režisierius/fotoaparatas su šlapia danga, trikojo stovo, ar keliautojas stovėti turintis savo išmaniojo telefono kamera patogiai ir saugiai.

KOLONĖLĖ suderinama su beveik bet kurio išmaniojo telefono modelį – Veikia su visais iPhone ir iPhone Plius dydžių, "Samsung" Galaxy "S7", "Sony", "Nokia", Lumia, Nexus ar bet koks prietaisas, tarp 48mm ir 95mm pločio.

SAVYBĖS – Trikojo stovo su Šaltu Batų Kalno.Mount jūs išmanųjį telefoną ant trikojo naudojant ¼inch varžtą arba pritvirtinkite jį slankiklį arba pečių įrenginys, skirtas atsižvelgiant stabilaus vaizdo.

PUIKUS ON-THE-GO – ergonomiško dizaino ir dydžio tik teisę už on-the-go nuotraukų, vaizdo įrašymas, selfies, Veido Laiko arba filmuoti.

KELIAUTOJAS STOVAS – Jis gali stovėti ant savo,, todėl jūs galite turėti savo išmaniajame telefone nuolat, net ir tada, kai neturite trikojo.Mount rankena centre prietaiso horizontaliai arba pastumkite į šoną Portreto režimu.Labai nakties šūviai, šaudyti laiko-nebetaikyti filmus, eiti, live-stream, vaizdo dienoraštyje arba redaguoti nuotraukas patogiai.

spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Mobiliojo telefono laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai