Iki m+ dodge durango TROSA TS-6 RATAI Stiprus Stiprintuvas pedalo vadas sklendės reguliatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: prabangūs marškinėliai dėžės, prabanga spiralės pastaba, prabangus šilko variklio dangčio, prabanga rankinėje korteles, prabanga sporto medžiaga, prabangūs kurortai jav, prabangus minkštas atveju 8, prabangūs bateliai padengti, prabanga spax paprasta.

    €62.56
  • Kalbos: lietuvių
  • CE: ROSH
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: TROSA

Kas yra elektroninis droselis valdytojas ?

Elektronines droselio valdytojas yra droselio atsako valdytojas.Ji pašalina atsako vėluojama dėl jūsų elektroninis akceleratoriaus pedalas.Efektyviai, tai leidžia jūsų variklis greičiau reaguoti.Kaip rezultatas, jūsų automobilis gali paspartinti greičiau.Galite sumokėti daug pinigų už savo automobilio, bet, kai jūs paspauskite jūsų akseleratoriaus pedalas, jums jaustis kaip jūs spaudžiant kempinėlę.Ar kada pastebėjote, kad seni automobiliai buvo labiau reaguoja?

Ką elektronines droselio valdytojas gali padaryti ?

1. Tobulinti elektronines droselio atsako greitis 2. Pagerinti transporto priemonių akceleratoriaus jautrumas 3. Sumažinti variklio anglies nuosėdų 4. Sparčiau didinti iki 45% 5. Plug and play 6. Kuro taupymo 3-8%

Produkto Aprašymas

TS STIPRUS BOSSTER led ekranas valdiklis gali pagerinti automobilio našumą, pagerinti akceleratoriaus jautrumą.Įrengimas yra paprastas, ir jūs galite reguliuoti pagal paspauskite butons ekrane.Tai gali padaryti jums mėgautis aistra ir greitasis be jokių nerimauti dėl automobilio saugumo.Jis yra mažo dydžio ir gali būti taikoma apskritai automobiliai.Jūs verta.

Pranešimas

Prašome palikti savo automobilio modelio informacija, kai jūs pateikiate užsakymą,mes negali aprėpti visų populiariausių automobilių rinkoje.Jeigu turite kokių nors supainioti apie mūsų produktus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes atsakymą jums kuo greičiau.Labai ačiū!Linkiu laimingas pirkinių!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai