Reguliuojamas Snuffle Kilimėlis Šunims, Žaislai, Dėlionės Sodrinimo Pet Maitinimosi Kilimėlis Kvapas Mokymo ir Lėtai Valgyti Įtempių LADA-s

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lovos šuo, pet snuffle, sodrinimo šunys, masažo kilimėlis jogos, pet snuffle kilimėlis, didelis, urvą šunį, boho šuo bedd, šuns nosį darbą, fidget žaislas, šuo snuffl kilimėlis.

    €12.51 €23.61
  • modelis: Kietas
  • Svoris: As
  • Plauti Stilius: Plauti Rankomis
  • Prekės Pavadinimas: Ne metalo deviss
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Kvėpuojantis
  • Modelio Numeris: šuo
  • Elemento Tipas: Lovų Dembliai

Reguliuojamas Snuffle Kilimėlis Šunims, Žaislai, Dėlionės Sodrinimo Pet Maitinimosi Kilimėlis Kvapas Mokymo ir Lėtai Valgyti Įtempių LADA-pardavimo Aprašymas:

Savybės:

1. TRAUKINIO SAVO ŠUNS KVAPAS: Šis šuo dėlionės, žaislų, dideliems šunims padeda sustiprinti jūsų šuns kvapo.Galite slėpti maistą, šis šuo galvosūkius ir tegul jūsų šuo, norėdami surasti jo gydyti pagal nepatogus žolės šio šunų maisto įspūdį.

2. VIRŠKINIMO IR SVEIKATOS GERINIMUI: Tai snuffle kilimėlis dideliems šunims pagerina jūsų šuns virškinimo pagal sulėtinti greitį valgyti.Šis šuo snuffle motina suvartoja jūsų šuns energijos ir padeda numesti svorio.Šių šunų stimuliacija žaislai, mažina stresą ir destruktyvus elgesys, jūsų šuo.

3. Galima SKALBTI MEDŽIAGA: Šis šuo gydyti dėlionė yra pagamintas iš anti pilling fleece medžiagos.Galite nuplauti jį mašina ar plauti rankomis.Tai snuffle kilimėlis šunys yra patvarus ir bus gerai be savo šunų mokymo žaislai.

4. SUSITRAUKIANTIS: Dvejopo naudojimo šio maisto galvosūkiai šunims daro jį unikaliu.Jūs galite paversti jį į snuffle kilimėlis, šėrimo dubenį ar mažas saugojimo krepšys koreguojant savo PP diržo.Dydžio reguliavimas bruožas šio snuffle kilimėlis šunys daro tai patogu imtis keliaujant.

5. Neslidus IR NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: bazinė šio šuns įspūdį žaislas yra pagaminta iš neslidžia medžiaga, todėl, kad jūsų šuo negali perkelti jį ant grindų lengvai.Susitraukiantis, todėl nešiojamų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Vilna

Dydis: S-25cm, M: 60cm, Ilgis: 110cm

Komplektą Sudaro:

1 x Šuo Snuffle Kilimėlis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai