Šviesą Atspindinčios Šuniukas Katės Šunelis Panaudoti Kvėpuojantis Akių Šuo Diržas Dirželis, Minkštas Vaikščioti Vest Apykaklės Už Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Čihuahua Pug

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šuo har, hlbb šunų antkaklis, rd290, šuo diržų rinkinys, katinas diržas, šuo pug, pardavimo mažų šunų diržas, įdomus pet saugos diržas, gynybos reikmenys šuo, didelis apykaklės šuo.

    €5.10 €7.73
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sezonas: Visi sezonai
  • modelis: Kietas
  • Funkcija: Reflective
  • Tipas: Šunys
  • martingale antkaklis: mažas šuo pavadėlio ir apvadai
  • Prekės Pavadinimas: KIMHOME PET
  • čihuahua: petshop
  • prancūzų buldogas: geriausia pardavimo 2019 produktus
  • Šuns Pakinktai Tipas: Liemenė Diržai
  • Šuo Accessoreis: Naminių Reikmenys
  • Medžiaga: Poliesteris
  • vokiečių aviganis: kalėdų šunų antkakliai

Šviesą Atspindinčios Šuniukas Katės Šunelis Panaudoti Kvėpuojantis Akių Šuo Diržas Dirželis, Minkštas Vaikščioti Vest Apykaklės Už Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Čihuahua Pug

Specifikacijos: Tipas: Nr. Traukti Šuns Pakinktai Vest Medžiaga: Poliesteris Dydis: S, M, L, XL Spalva: Šviesiai Mėlyna, Raudona, Mėlyna, Rožė Raudona, Oranžinė, Žalia, Rožinė dokumentų Paketą Sudaro: 1*saugos Diržas Tinka: Smulkaus ir Vidutinio Šunims 1. Kvėpuojantis akių audinio, tinka karštomis vasaros, padėti jūsų augintiniui Prakaitavimas lengvai. 2. Lengva užsidėti ir nusiimti, ir nebus stick augintiniai. 3. Ne deformacijos, krūtinės ir nugaros, kuri yra labai lengvas ir tinka. 4. Nailono diržas su 3M šviesą atspindinčios medžiagos užtikrina puikų matomumą naktį. 5. Rankena ant nugaros gali judėjimo kontrolės šuo geriau ir užtikrinti šuns saugos automobilis. 6. Krūtinės atgal yra ištraukiamas, siekiant užtikrinti, kad jis tinka kiekvieno dydžio šuo.Pastaba: 1. Šiltas Patarimas: primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 2. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Atsiliepimai:

1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Apmokėjimas:

1) Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo, ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas.

2) Mokėjimo yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Pristatymas Punktas:

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu , EMS,arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu(svoris yra iki 2 KG )yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Tai trunka 5-7days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data yra 5-7 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Susisiekite su mumis:

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager (nario ID ) arba paliekant pranešimus.

2) Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir susidraugauti su jumis.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Gidroponi842020-11-10
"Excellent harness in quality, soft, adjustable. The dimensional grid corresponds. Pet is very satisfied☺Thank you seller!"
Ensreale842020-12-03
"Excellent harness, adjustable on the neck and chest, the size approached, 5.5 kg. They did not communicate with the seller."
Tim Slav2020-10-16
"Excellent, the size approached"
Kingmatt922020-11-12
"Everything is fine. Thank you. Approached my pug 12 kg. Perfect."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai