Geriausia Slėgio Plovimo Važiuoklės Cleaner - 16 Colių Vandens Šluota, 2In1 Maitinimo Plovimo Priedais, Paviršių Valymas Lazdos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: važiuoklės plovimo, cleaner paviršiaus, aukštos pressur vanduo švaresnis, aukštos pressur galios apliejiklis, purvo blaster, pistoletas, plovimo, oro filtras, nešiojamų galios apliejiklis, bosch žarna, kūno lenkijos.

    €27.98 €36.34
  • Prekės Pavadinimas: carzkool
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Variklio Tipas: Universalus Variklis

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Šis aukšto slėgio cleaner yra didelis laistymo plotas, su 2 ratais ir 4 vėduoklės formos nerūdijančio plienoantgaliai ir jos valymo greitis yra 5 kartus didesnė nei standartinių antgalių.

2. Du ratai gali pakeisti tradicinius universalus rato.Atnaujinti vairas gali suktis 360 laipsnių kampu ir yra labai lanksti.Iškėlė aukštis aukšto slėgio plovimo mašina, todėl apatinės lentynos švaresnis lengva valyti ir ne ilgiau liečiasi su žeme

3. Apačioje švaresnis aukšto slėgio plovimo mašina yra 0.64 cm kištuko, kurias galima greitai sujungti ir išleisti.Kai prijungtas prie aukšto slėgio plovimo pratęsimo, plovimo švaresnis bus funkciją.Tai yra patogiau, jei sukamoji jungtis yra prijungtas tarp apatinio švaresnis ir lazdas.

4. Mūsų skalbimo mašina švaresnis galite valyti apačioje automobilių ir grindų.Du-in-one automobilio grindų švaresnis ir grindų tarpiklis, kad valyti būtų lengviau.

Maksimali temperatūra: 140 laipsnių pagal celsijų

Didžiausias slėgis: 4500psi

Ratai: 2

Terminalas: 0.64 cm, greita jungtis

Ilgis dugno švaresnis aukšto slėgio plovimo: 16 cm

Aukšto slėgio plovimo pašalina ploviklio.

Valiklis, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir nėra linkę rūdis.Lengva valyti kiemų, važiuojamosios dalies, poolsides, šaligatvių, važiuojamosios dalies, deniai ir didelių nuolaužų

Rotacinis bendras

180 laipsnių greitai prisijungti pasukimo bendras galite reguliuoti 5 skirtingų valymo statmenai (90 laipsnių į kairę, 45 laipsnių į kairę, 45 laipsnių kampu į dešinę, 90 laipsnių į dešinę, 180 laipsnių kampu į dešinę)

pastaba:

Prašome naudoti interneto vandens filtras, siekiant apsaugoti jį nuo blokuoja nuo smėlio ir kitų nešvarumų.Jeigu antgalis yra užblokuotas nuo smėlio ir kitų nešvarumų, galite išimti antgalį, nuvalykite jį su adata, ir tada nuplaukite jį švariu vandeniu.

dydis:40cm

Medžiaga:metalas

spalva:Sidabrinė + juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Automobilio dugno šepetys

1 * 5 greičio keitimui

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kwonkiseok2020-11-15
"Not received the product"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai