Žiemos Raišteliu Augalų Apima Šiltas Augalų Apsaugos Dangtelį Krepšiai Šalčio Audinio Antklodė Apsaugoti Vaismedžių Vazoninių Augalų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: universalus megztiniai, atšilimo žemyn paltai, plauti kūdikio teethers, žaislai, pomėgiai saulės, xihafeng ziajać rinkiniai, kelionės pieštuku krepšiai, viskozės skraiste kabliukai, sportiškas, naujagimio rinkinius, šuo trumpas rinkiniai.

    €3.23 €4.96
  • Rinkinys Tipas: No
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žiemos Raišteliu Augalų Apima Šiltas Augalų Apsaugos Dangtelį Krepšiai Šalčio Audinio Antklodė Apsaugoti Vaismedžių Vazoninių Augalų Aprašymas:

Savybės:

1. Raišteliu Dizainas: augalų šalčio dangteliai yra tvirtas ir pakankamai didelis, kad tilptų augalai lengvai, ir yra raišteliu priveržimo kuris leidžia ji apsaugoti nuo vėjo.

2. Didžiosios žiemos Viršelio: Šis augalas dangtelis yra pagamintas iš orui, lengvi audiniai, medžiagos, kurios leidžia augalus sugerti saulės šviesos ir vandens, ir yra apsaugotas nuo šalčio šalnų ,liūčių ir sniego, ir apsaugoti augalus nuo paukščiai, elniai, kiškiai ir kiti gyvūnai.

3. Platus panaudojimas: Šiltas, šaltas antklodė yra puikus sodinukai, rožių krūmų, kūdikių medžius,kabinti gėlių krepšelis ,pomidorai ir derančių krūmų, nuo atšiaurių elementai.Dirbo nuostabiai, siekiant apsaugoti nuo šalčio.

4. Paketas apima: paketas apima 1pcs augalų apsaugos nuo šalčio krepšiai

5. Lengva naudoti ir jums nereikia pašalinti kiekvieną rytą ir pakeisti kiekvieną vakarą.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Dydis ir spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą Sudaro:

1 x augalų šalna padengti(augalas nėra komplekte)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai