Dviračių Balnelių Patogus Išplėsti Elektrinių Dviračių Sėdynės Negabaritinių Kvėpuojantis Universalus Pagalvėlės Tinka ir Vyrams, ir Moterims

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dviračio sėdynės noseless, didelis bmx balnelio, motoroleris sėdynės, didelis dviračio sėdynės pagalvėlė, balnas-san marco, vitra dviračio balno, ktm motokroso, saddl, dviračių electr, mados vyrams.

    €12.21 €14.89
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Korpuso Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: -
  • Dydis: -
  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • Kategorijos: Priekinės Sėdynės Kilimėlis
  • Vartotojas: VYRAI

Kulka Taškų:

1、Super Patogus Dviračio Balnelis: Paminkštintas su aukščiausios kokybės, didelio elastingumo ir didelio tankio atminties putos, dviračio balnelis yra minkštas ir shakeproof.

2、Paviršius atsparus Vandeniui PU Odos: Pagaminti iš vandeniui PU odos paviršiaus, yra dėvėti, atsparus smūgiams, neslidus ir anti-scratch.Dviračio balnelis yra patvarus, ilgai laiko naudoti.

3、Ergonomiškas Dizainas Dviračio Sėdynės: papildomos lanko pločio dizainas kaip sparnas atitinka jūsų klubų puikiai nekeliant kojos judėjimas.Jis bus padidinti jėgos srityje, ir padidinti asilas laikomoji galia ir važiavimo komfortą, tuo pačiu metu.

4、Stipraus Smūgio Absorbcija: sėdynė yra stabilesnė ir turi stiprų šoką absorbcijos efektas, suteikia geresnę apsaugą jūsų žirgais.

5、Bei Pritaikymas: dviračio sėdynės yra sukurta, kad tilptų visi elektriniai dviračiai vyrams ir moterims, lengva įdiegti.Nauja ju skyles, kad ji neslystantis ir daugiau kvėpuojantis išvengti klubo nuo klijuoti ant sėdynės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalnų Dviračių Balnelių

Medžiaga: PU odos ir poliuretano

Savybės:

Plėsti ir patogiai griovelių dizaino.

Lėktuvo sparno formos ne pavargę, sėdimas.

Dviračio sėdynė tinka dviračių, verpimas, dviračiai, motoroleriai ir kt.

Dydis: apie 26CM/10.24 m. ilgio, apie 20CM/7.87 į plotis

Pakavimo Sąrašas:

1 x važinėjimas Dviračiu Sėdynės

Skullbreaker992020-10-21
" "
Www Fkfkfk2020-09-16
"As indicated"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai