1Pcs Natūralus Baltas Akmuo Kristalas Brangakmenio Gyvybės Medžio Viela Suvynioti Gamtos Aišku, Kvarco Gydymo Kristalų Taško Karoliai Pakabukas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kvarcas, medis, širdies formos akmuo, gyvybės medis wire wrap, žiedas crystal ruda, pakabukas akmens, taškas brangakmenio pakabukas, medis akmuo, aišku, kristalinis kvarcas, lapų akmens, natūralus akmuo gyvūnų.

    €3.54 €3.76
  • Medžiaga: Mūrinis
  • Drop laivyba: Parama
  • Stilius: Modernus
  • Regioninės Funkcija: Kinija
  • Temos: medis

Produkto Informacija:

1、gyvybės Medžio viela suvynioti brangakmenio gydymo nurodė gamtos aišku, kvarco kristalų pakabukas 0,2 mm storio nerūdijančio plieno grandinės.Puikus dydžių kaip karoliai pakabukas skirta moterims ir vyrams, jūs galite suderinti su kitų jūsų papuošalai lengvai užbaigti savo išvaizdą.Ji puikiai atrodo nesvarbu, kokia proga.

2、gyvybės medis su jos sėklų,šakos ir šaknys simbolizuoja šeimos medis.Jis bus infuzuoti gausa ir gerovę į savo gyvenimą.Kai jūs nešioti jį,jis skatina grožio, sveikatos,geros kloties,ir gydymo.

3、100% Rankų darbo: klasikinis stilius, akmuo yra viela suvynioti rankomis su sidabro tono viela.Mes tikimės, kad jums patinka ir mėgautis šį rankų darbo karoliai, kiek mes turime patiko, todėl ir plėsti jį jums.Ši viela suvynioti krištolo karoliai yra elegantiškas ir stilingas, bet atsitiktinis ar oficialią aprangą.

4、Aišku, kvarco ir spalvų kristalų , taip pat vadinamas kalnų krištolo, ir tai yra puikus meditacijos akmuo, skatina aiškų minčių, stiprina išminties.gydymo ir dvasinis.

5、Tai puiki dovana jūsų geriausias draugas, daug kitų, arba tiems, kurie turi smulkių rankų darbo papuošalai.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Gamtos Krištolo, Agato Pakabukas

Taikoma: drabužių priedai, atostogų, gimtadienio dovanos ir kt.

Matmenys: A/B: apytiksl. 50x15mm--60x18mm C: 40x10mm-50x12mm (rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių mikro klaida)

Medžiaga: natūralus akmuo + varis

Amatų: rankomis austi, suvynioti aukso viela

Odos lyno ilgis: 40cm+5cm (spalvos stabilumas: apie 6 mėn.)

Pastabos: Natūralaus akmens rankomis austi, prašome vyrauja rūšies!

Sąrašas:

Natūralaus Krištolo Karoliai Pakabukas*1pcs

Produktų Nuotraukos:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai