T-937 Darbalaukio Leadfree Relow Krosnelė Infraraudonųjų spindulių IC Šildytuvas T937 Persiunčiami Lydmetalis Krosnelė BGA SMT SMD Perdarymas Popieriais T 937

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: krosnelė persiunčiami, krosnelė bga smd, šiltas smd litavimo, infraraudonųjų spindulių šildytuvas bga, t 962c, Litavimo Stotis, bga perdarymas stotis, rinkinys smd, perdarymas stotis, finansuojantysis smt.

    €410.40 €432.00
  • Modelio Numeris: T937
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Pavadinimas: bga perdarymas stotis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: digisix

Trumpa Instrukcija:

Į LeadFREE Relow Krosnelė T-937 yra mikro procesoriaus kontroliuojamas persiunčiami-krosnelė.Jis gali būti naudojamas veiksmingai litavimo įvairių SMD ir BGA komponentai.Visą litavimo procesas gali būti užpildyti automatiškai, ir tai yra labai paprasta naudoti.Šis įrenginys naudoja galingas infraraudonųjų spindulių emisijos ir apyvartos karšto oro srautas, todėl temperatūra yra laikomi labai tiksliai ir tolygiai.

Tam lango stalčius skirtas laikyti darbo gabalas, ir leidžia saugiai litavimas, technikos ir manipuliavimo SMD/BAG ir kitų mažų elektroninių dalių, montuojamas ant PCB surinkimas.Jis gali būti naudojamas automatiškai perdarymas lydmetalis ištaisyti blogus lydmetalis sąnarių, pašalinti/pakeisti blogas komponentų ir visiškai mažų inžinerijos modelius ir prototipus.

Specifikacija:

1. Litavimo plotas: 306mmX322mm

2. N. Svoris:15.5 kg

3. Įtampa/Dažnis: kintamoji srovė 220~230V/50~60Hz

4. Galia: 2300W

5. Ciklo trukmė: 2~16 min

6. Temp pyktis: Kambario temp~350 laipsnių pagal Celsijų

Veikimas:

1. Įveskite programinės įrangos sąsaja Paspauskite F1, ateis nepriklausoma operacija sąsaja

2. Pasirinkite banga Pagal nepriklausoma operacija sąsaja, paspauskite F2, pasirinkite banga, paspauskite F1 ir F3 pasirinkite bangų jums reikia, tada paspauskite "grįžimo klavišą" nepriklausomų operacijos sąsaja.

3. Paleisti banga Pagal nepriklausoma operacija sąsaja, paspauskite F1, jis bus paleisti banga, kurią pasirinkote.

4. Termostatiniai laikmačio funkcija Pagal nepriklausoma operacija sąsaja, paspauskite F3, pradėti termostatiniai laikmačio funkcija.Termostatiniai laikmačio funkcija reiškia, kad mašina gali išlaikyti termostatiniai temperatūros, jei jums nustatyti laiką, kai laiko daugiau, mašina sustabdyti šildymas.Paspauskite F3 pakeisti "set temp"/"laiko nustatymas" paspauskite F1/F2, kad nustatykite skaitinę reikšmę, laikas--:--yra untimed modelio, tai reiškia, kad mašina yra išlaikyti termostatiniai šildymo, negali sustoti automatiškai.

5. Keisti kalbą Pagal pagrindinėje sąsajoje, paspauskite F3, jei norite pakeisti kalbą.

Dėmesio:

1. Jei negalite naudotis šia mašina ilgai, prašome atjunkite maitinimo linijos kištuką.

2. Įrenginys turi būti prijungtas prie išmetamųjų ištrauka per lauko ventiliacijos arba išmetamųjų atkūrimo, užkirsti kelią lydmetalio pasta lakiųjų apsinuodijimo.

3. Ši mašina yra su griežtos apsaugos izoliacinės medžiagos, prašome don\ \ 't open mašina atsainiai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai