500ml Tuščias Purškimo Buteliai Daugkartiniai Konteineris su Ilga Juosta Ranka Ranka Valikliu Purkštuvas Dezinfekuoti Vandens Alkoholio Taros

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nešiojamosios rankinės valymo purkštuvas, antibacterian gelis, dovanų rinkinys vyrams, alkoholio rankų gelis, nešiojamų alkoholio spray, lauke draugu dovana, nešiojamų sanitizer spray, dovanų rinkinys vyrams dėžutėje, alkoholio ranka, ranka sanit.

    €2.40 €3.70
  • Medžiaga: Plastikiniai

Kulka Taškų:

1、Platus: purškimo butelis su ilga lazdelė gali būti naudojamas deodorize drabužius ir vandens kambariniai augalai.Tai gali būti alkoholis, plovikliai, valikliai, sodo purkštuvus, skysčio mėginiai ir kt.

2、Alkoholio pagrindu Valiklis: galite naudoti parduodamus skysčio alkoholio pagrindu valiklis vietoj specialių skysčių, kurie yra ne išskalaukite.Gelio tipo valymo negali būti naudojamas.

3、Didelės Talpos: butelis priemonė apie 500ml, su didelės talpos.Jis yra skaidrus, todėl likusi dalis yra lengva pamatyti bei įtraukti.

4、Bauda Rūkas: butelis gali purškimo labai gerai rūkas ir tolygiai išsisklaidytų.Bauda rūkas yra purškiamas plaukų be gauti drėgnų plaukų.Jūs galite naudoti ją, kad išvalyti savo rankas greitai ir lengvai, avioding kryžminio užteršimo.

5、Platus Panaudojimas: Tinka namų ūkių, restoranų, mokyklų, viešbučių, gamyklų ir kitų pramonės šakų.Atkreipkite dėmesį, kad nėra jokių skysčių, kad jums reikia pasiruošti patiems.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Talpa: apie 500ml

Dydis: apie 15.5 * 8.4 * 5.5 cm/6.1 * 3.31 * 2.16 į

Svoris: apie 80g

Įpakavimas: opp krepšys

Kalibras: apie 28mm/1.1

Su dangčiu: ilgas antgalis siurblys

Pakavimo Sąrašas:

Purškimo Butelis * 1 (Be Skysčio)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai