Lmr240 kabelis RF, Coaxial žemo praradimo Super lankstus PAŠARŲ kabelis N-metų Vyras SMA male 15 metrų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 50ohm kabelis, vyras n, n tipo, kabelio lmr240, jungtis n, ufl n male kabelio, da0u92mb6d0 nešiojamas plokštė, rf signalo lygio matuoklis, mažas nuostolis, tv kabelis, žemo praradimo sma kabelis-prailgintojas.

    €22.72 €32.92
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Jungtis: N Vyrų SMA Male
  • Elemento Tipas: Lmr240
  • Ilgis: Pritaikyti
  • Prekės Pavadinimas: SignalPlus

Tai yra bendraašis kabelis su putų izoliacija.Jis turi gerą slopinimo ir ekranavimo efektyvumą.Ji buvo plačiai taikomas radijo perdavimo,bazės radijo stoties antenos ir kitos ryšių sistemų.

• 50 Omų duomenų signalų perdavimą;

• Ekranavimo sluoksnis, sudarytas iš aliuminio folija ir pynimo turi gerą ekranavimo efektyvumą;

• Puikius aukšto dažnio,VSWR stabilumą;

• Panašus į 4D-FB bendraašius kabelius;

• RoHS;

50 Omų 240 serija bendraašiai kabeliai gali būti nustatytas rūšių jungčių,tokių kaip: SMA,N,BNC,TNC jungtys.Kaip pakaitalas, RG58 bendraašius kabelius, tai universalus kabelis mazgai su įvairių ilgių buvo plačiai taikomas CDMA,GSM radijo perdavimo,bazės radijo stoties antenos ir kitos ryšių sistemų.

Shenzhen Qifan Ryšių Įrangos Bendrovė, kuri buvo įkurta 2009. Mes daugiausia dėmesio Antenos Tiria ,Signalas, Elektros Gamyba,Buitinių Elektros Prietaisų.Mes turime apdovanotas ISO9001 sertifikavimą.Kas daugiau, mūsų produktai yra uždirbti teigiamą reputaciją rinkoje ir buvo plačiai naudojamas Kinijoje.

Apie Mokesčius ir Muitus

Prašome patikrinti, ar mokesčių politikos iš Moversteam.lt ir galite patvirtinti, kad jūsų vietos vmi apie custom mokesčių ir, kai jūs įdėti savo užsakymus.Reikia mokėti importo muitus, jei reikia.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite nusipirkti mūsų aukštos kokybės produktus už ekonomiškas kaina!

Apie Siuntos

1. Visame pasaulyje laivybos ir jei nėra logistikos funkcijos , susisiekite su mumis ir mes pasistengsime jums pateikti kai kurias pristatymo galimybės.

2. mes atsiųsime paketus į logistikos sandėlių 3 dienų paprastai po apmokėjimo.

3. Galite patikrinti stebėjimo informaciją apie Moversteam.lt.

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visi straipsniai yra taikoma vienerių metų garantija .Jei nesate patenkintas mūsų produktus , mes galime padaryti, keitimo ar grąžinimo 7 dienų .

2. Bet keitimo ar grąžinimo , elementai turėtų būti pradinę būklę ,įskaitant visus priedus .Mes galime dalintis jūsų grąžinimo laivybos kaina su jumis .

3. Tai bus labai dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis prieš jus taikyti grįžti ir grąžinti pinigus .

Paslaugos Ir Atsiliepimus

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes nuoširdžiai tikimės, kad jums duoti teigiamų atsiliepimų (Penkių Žvaigždučių), jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums vieną minutę, bet tai viena minutė yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Isaacnerio 122020-11-15
"Excellent, but a rough look arrived within 15 days I recommend the seller helpful"
Ninokia Loko2020-12-29
"Excellent and benefited me a lot"
Chamric572020-10-13
"I'm on it right now."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai