1 Pora 220 x 8CM PVC Juostele Modelio Automobilių Lipdukas Lipdukai Kūrybos Pertvarkyti Automobilių Lenktynių slenksciai Kūno Juosmens Linijos Lipdukas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pieno užraktas vėliau, minix suknelė stora, led automobilių raudona gintaro spalvos, "lego" dėžutę, sulankstomas, hex lygiosios 70mm, dell d6000 peržiūros, vyrų megztinis poilu, veido massager amy, lūpų didesnis storio.

    €7.67 €12.18
  • Tipas: Klijai Lipdukas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dizainas: Žodžius
  • Pakuotė: Ne Supakuoti
  • Modelis: Lenktynių Trasos
  • Elemento Tipas: Lipdukai
  • Prekės Pavadinimas: DRISENTRI
  • Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
  • Tipo Lipduku: Automobilių Kėbulo
  • Modelio Pavadinimas: CEA_37P
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Kategorijos: PVC

Aprašymas Priemonės:Ne visas Kiekis:1 Pora Dydžio:220*8CM / 86.61*3.15 Cm Medžiaga:PVC Stiliaus:Automobilių Kėbulo Lipdukas Modelis: Stripe Modelis Spalva: Juoda / Balta / Raudona / Geltona/ Mėlyna Funkcija:

- Paprasta naudoti, valyti ir prižiūrėti.PASIDARYK pats savo asmeninį automobilį.

- Didelės raiškos ir ryškus modelis, aiškios ir matomos tekstūros.

- Skaidrių medžiagų, integracija su automobiliu.

- Aukštai temperatūrai atsparus smūgiams, paviršiaus apsaugos nuo užsiteršimo UV lakas, atsparus vandeniui, saulės, atsparus vandeniui.

- Bus ne palikti bet likučių, kai ašarojimas, nebūtų pažeisti automobilio dažų.

- Tai vinilo gali prilipti prie daugumos lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, transporto priemonių, valčių, & motociklai, windows, kompiuterių, sienos, pašto dėžutės, ir dauguma to, ką jūs galite galvoti.Montavimo Būdas:

- Montavimo Būdas Didelio Automobilio Lipdukai su Skaidriu Perdavimo Filmas (Wet Pasta):

Įrankiai: Rag, purkštuvų, grandiklis arba kredito kortelės.

1,Valyti automobilį kūno ir pabarstykite vandens tolygiai ant dalys gali būti tvirtinamas ant automobilio kėbulo sumažinti aplinkosaugos ¾enklelis klampumo ir sureguliuokite patogiai.

2,Patvirtinti vietą, kuri turi būti paskelbta.Lėtai lazdelės vienoje pusėje, švelniai sunkiai butas su įrankiais,ir atskleisti popieriaus.

3,Susidurti durų rankenėlių stabdžių trinties juosta, atsižvelgiant į situaciją, siekiant sumažinti ir atidarykite medžiagos.

4,Sureguliuoti tinkamai,įsitikinkite, kad bendroji pozicija grafikas yra teisinga,ir tada pakartotinai išvalyti vandens ir burbuliukų.Ašara skaidri perkėlimo plėvele.

5,automobilio durų ir siuvimo su cutter,apvyniokite viduje. 6,neleisk automobilių lipdukai ir kūno turi bet koks atskyrimo arba protuberance.

7,Kiek įmanoma,leiskite drėgmės automobilių lipdukai būti sausas,ir sąlygos gali būti šiek tiek šildomi ir džiovinti.Pagal oro sąlygos, plauti automobilį po vieną ar dvi dienas.

Siekiant sumažinti sunkumus klientų įrengimas,lipdukai pateikė mums buvo perduota perdavimo filmas iš anksto. (išskyrus blokas nuolat grafika) Kaip valyti:

- Švelniai sunkiai kraštų lipdukas su jūsų nagai ir ašara jį išjungti visiškai,nepalikdamas jokių ženklų ar pažeisti dažų.Žiemą,jei jis yra per šaltas sunkiai kampai,plaukų džiovintuvas, gali būti naudojamos juostos popieriaus.

- Šilumos tai padaryti tinkamai,ir ji gali būti lengvai pašalinta po lydymo.Pastaba:

- Ne vaškas lipduko savaitę, prieš jums nuspręsti dress up jūsų automobilį.Filmas neturėtų būti naudojamas, jei automobilis yra įkaitęs.Automobilis turi būti valomi.

- Neplaukite savo automobilių per savaitę.Rekomenduojama neturi būti veikiami saulės per 24 valandas.Neplaukite savo automobilių per tris dienas po įklijavimas.Nereikia įklijuoti į lietingą dieną. - Jei lipdukas turi būti įterptas į įtrūkimai, durų ar kitų vietų, kurios turi būti perkelti,nesijaudinkite,tiesiog nukopijuokite jį su aštriu pjovimo po to, kai jis yra įterptas.

- Jeigu jūs tikrai nenorite nieko daryti, eikite į vietą, kur saulės membrana yra įdėti ir paprašyti pagalbos.

- Dėl mechanizuotas nukirstos,šis produktas gali turėti 1-2cm skirtumas.

- Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano,ačiū už jūsų supratimą.Pakuotę įeina 1 Pora Automobilio Pusėje Kūno Lipdukai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai