Gamepad Kelionių lagaminas Sony PS5 Žaidimų Valdiklis atsparus smūgiams Nešiojamų Saugojimo Krepšys Xbox Serijos S/NSPRO/PS5 Valdytojas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: joustick ps4, padengti ps5, x-men serija, PS5, stovi xbox serija, xbox 360 controlls, krepšys Xbox Vienas, sony ps5 atveju, padengti xbox, ksb xbox 360.

    €5.41 €7.84
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS

Gamepad Kelionių lagaminas Sony PS5 Žaidimų Valdiklis atsparus smūgiams Nešiojamų Saugojimo Krepšys Xbox Serijos S/NSPRO/PS5 Valdytojas

Kulka Taškų: 1、skirta PS5 Gamepad: Naujai suprojektuotos ir pagamintos taip, specialiai suprojektuoti PS5/Xbox Serijos S/už NSPRO gamepads, ir ji turi puikų apsauginį poveikį, kuris gali apsaugoti garsiakalbis nuo poveikio ir įbrėžimai.

2、Lengvas ir Lengva Nešiotis: Lengvas, patogus nešiotis, lengva laikyti, lengviau nešiotis ir laikyti gamepads lauke, taip, kad savo mėgstamą gamepads yra apsaugotas nuo įbrėžimų ir purvo.

3、Naujausią Patirtį Dizainas: Užtrauktukas atidarymas, patvarus išvaizda ir minkštas vidus gali lengvai prieiti prie žaidimo rankena, dvigubi vietos, dvigubo laikymo, su dirželis, lengva nešiotis.

4、Kietos Medžiagos: išorė yra iš kietos EVA medžiaga, o vidus yra pagamintas iš minkšto audinio, kuris padeda apsaugoti valdytojas nuo bet kokio poveikio ar įbrėžimų.

5、Saugus ir Patikimas: saugojimo krepšys yra atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui, kuris gali apsaugoti jūsų mėgstamiausia PS5/ Xbox Serijos S/ už NSPRO gamepad valdytojas nuo smūgių, įbrėžimų ir įbrėžimai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: EVA ir nailono

Spalva: juoda

Dydis: apie 15*19*7cm/5.91*7.48*2.76 colių

Svoris: apie 98g

Pritaikymas: už PS5/ Xbox Serijos S/ už NSPRO gamepad

Kiekis: 1pcs (išskyrus kiti priedai nuotraukoje, tik laikymo maišelis)

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai