Tcare KD2.5 Veidas Nagų Kaukė su Kvėpavimo Vožtuvu Dulkių Įrodymas Daugkartinio naudojimo Plaunamas Medvilnės Burną, Mufelinė Kovos su tarša Pagalbos Sanitarijos Kaukė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: veido kaukė sailor moon, Veido Kaukė, veido kaukė xxl, f kaukė, kaukė apsaugoti, kaukė su ventil, kaukė reusabl, dulkių kaukė vožtuvas, kaukė valv, kaukė n95.

    €3.01 €5.02
  • Prekės Pavadinimas: tcare
  • Apsaugos klasė: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: A02029
  • Dropshipping: Taip
  • Gyvenimo ciklas: Ne-vienkartiniai
  • Taikoma: Suaugusiųjų
  • Funkcija: Anti-dulkių
  • Kiekis: 1mask+2filters
  • Medžiaga: medvilnės kaukė
  • Dydis: adults mask

SPECIFIKACIJOS: Elemento Tipas: Burnos Kaukę Medžiagas: Grynos Medvilnės Taikoma Lytis: Unisex Kvėpavimo vožtuvas: Taip Dydis: Nemokamai dydis Funkcija: anti-fog, anti-pramoninės taršos, anti-automobilių išmetamųjų dujų, anti-dulkių, anti-pasyvusis rūkymas, anti-žiedadulkių alergijos, šiltas ir kt.Tinkamas sezonas: visus metus aplink Modelis: Anakardžių gėlių Spalvos: Raudona, Mėlyna

APIE PRODUKTĄ: 1. Galima skalbti Daugkartinių Kaukes su keičiamais filtrais.Pakuotė: 1Pcs * Medvilnės kaukės (Vienas dydis, Unisex), 2vnt * KD2.5 filtrą. 2. Mados kaukes su kvėpavimo vožtuvu dizainas, Leidžia lengvai praleidžia orą.Kvėpavimas vožtuvas dizainas, tos pačios pozicijos, pakaitiniai nariai, du kartus sumažina šilumos ir drėgmės kaupimosi.Idealiai tinka unisex moterys ir vyrai dėvi lauko ir vidaus. 3. Filtrai, oro žemyn iki 1,0 mikrono, kad padėtų apsaugoti nuo daugelio rūšių dulkių, žiedadulkių, pelėsių sporos, gyvūnų plaukų & pleiskanos, įvairių alergenų, bakterijų, ir ore nuotekos, kad gali būti šalto ir gripo bakterijas. 4. Ergonomikos sumažinti dėl nosies išsamiai ir ausis kilpa reguliuojamas sagties už glaudžiai tinka; Aukštos elastinga ir reguliuojamas Ausų Linijos nagų kaukė yra pakankamai platus, kad padengti, nosies, burnos ir veido, labai patogi dėvėti ir lengvas, kvėpuojantis. 5. Idealiai tinka dulkių, mikrobų, alergijos, rūkymo, taršos, pelenai, žiedadulkės, amatų, sodininkystės, kelionės, anonimiškumas, tinka namų, ligoninių, viešose vietose ir kt.

APRAŠYMAS: Mūsų kaukės panaudoti 5 sluoksniu, aktyvintos anglies filtras, neaustinės + išlydyti prapūsti medvilnė + aktyvintosios anglies.Kai pakoreguotas, kad tilptų stora, Kvėpuoti švariu kaukės padeda apsisaugoti nuo mikrobų, žiedadulkės, dulkės, gyvūnų plaukai & pleiskanos, alergenų, pelėsių sporos, daug bakterijų, nuotekų kosulys ir sneezes , ir daugelis dalelių, kurios teršia orą (visi 1.0 mikronų ar daugiau).Šis filtravimo technologija leidžia dėvėtojui kvėpuoti lengviau, o vejos pjovimas, sodas, vaikų viliojimas, šeimos augintinio, lapų stabdžių, dviračių, dirbančių įstaigoje, kelionės metu, carpooling, medienos apdirbimo...atlieka daug iš dienos į dieną, darbo ir poilsio organizavimo veikla.

VALYMO BŪDAS: 1. Siūlomas neutralus ploviklis su vandeniu praskiesti, įdėti kaukę į vandenį (pašalinti filtrus), ranka švelniai patrinti, sausas, erdvus atspalvį. 2. Nereikia ilgai mirkti plovimo skysčio arba vandens, vengti naudoti baliklio. 3. Prašome pasirūpinti, valymo ciklą pagal naudojimą, bendrosios rekomendacijos 1-2 savaitės valymo laiką.

PASTABOS: 1. Plug-in filtras neįmanoma išvalyti, ji paprastai yra pakeistas, kai kas 5-7 dienas.Jei oro tarša yra rimta, pakeiskite jį, kai tik kas 2-3 dienas. 2. Filtras tepalo plėvelė, ar su lipnių nuosėdų dėmes daugiau, pakeiskite filtrą. 3. Oro nėra srauto, prastas kvėpavimas ar miegas, draudimas naudoti.

Komplektą Sudaro: 1 Vnt * Burnos Kaukę, 2 Vnt * KD2.5 Filtrai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai