Silikono Padas Spausdinimo Gumos Galvos Dėl Netvarkingų Objektų, kurių Skersmuo 38MM A6 Dydžio Plotas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gabalas roland, dj padas, print screen, plokštės spausdinti, bloknotu spausdinimo gumos, man roland atsarginės dalys, spausdinimo galvutė roland, ranka spausdintuvo, planšetinio kompiuterio wi, manroland.

    €4.22 €4.86
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Karbidas
  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Prekės Pavadinimas: SPExpressDIY
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Modelio Numeris: A6

Bloknotu Spausdinimo Gumos Vadovai

Gumos galvą, yra vežėjas, kuris perduoda modelius plieninėje ant substrato paviršiaus padas, spausdinimo procesas.Fiziniai pokyčiai per dažų plėvelę, tiek klišė ir ant kilimėlio galima jį palikti išgraviruotas vaizdo sritį naudai, laikytis juostelę, o po to išsiskirti iš trinkelėmis naudai, laikantis užpildas (medžiaga yra atspausdinti).

Šie mygtukai spausdinimo gumos vadovai yra su aukšta spausdinimo laikas ir atsparumas dilimui, be jokių priemaišų, su gera spausdinimo poveikį, nuolatinis ir ilgalaikis.

Unikalių savybių silikono padas galėtų pasirinkti vaizdą iki lygios plokštumos ir perkelti jį į įvairių paviršių i.e.butas, cilindrinis, sferinis, junginys kampai, tekstūros, įgaubti paviršiai, išgaubtų paviršių).

Funkcijų Mygtukai Spausdinimo Silikono Guma

1.Visi įklotai yra pagaminti iš dervos, kad importo iš Vokietijos ir Prancūzijos,3 spalvos balta,raudona ir geltona.šimtai formų.

2.Mūsų gumos pagalvėlės, turi geras lankstumas, didelis elastingumas ir ilgą tarnavimo laiką, kuris užtikrina aukštą apibrėžimą, butas, lenkimo ir netinkamų daiktų.Net jei dėl mažų dizaino nereguliarus paviršiaus, ji gali garantuoti aišku, spausdinimo poveikis.

3. Mosstens rašalo visiškai, ji yra lengva pakilti rašalo ir perdavimo spausdinimo, ir likusius spausdinimo rašalas yra lengva elimiate.

4. Kiekvienos rūšies specifikacijos yra baigtas, ir gali specialiai padaryti pagal konkretaus vartotojo prašymas).

5.Kietumas nuo standartinių 15 iki 40 laipsnių.Įprasta, pagalvėlės, įskaitant vidutinės, vidutinės, minkštos, vidutinės sunku, 20 ir 25 laipsnių.

6.Apvalumas serija turi daugiau nei 150 rūšių.

7. Bet kokio dydžio gali būti pritaikytas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai