4K 1x4 HDMI Splitter 1-4 Iš 4 K@30 Hz, Varomas HDMI Palaiko 3D "Full HD" 1080P Xbox, PS4, PS3 - Adapteris Įtrauktas(Juoda)

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: hdmi quad ekranas, kontrolės ps3 wireless, sdi switcher, hdmi splitter 4k 120hz, 2.0 hdmi splitter, hdmi smart switch, hdmi splitter 4k 5x1, 1 iš 4 out HDMI Splitter, žaidimas ps3, dviejų monitorių splitter.

    €4.86
  • Tipas: HDMI Kabeliai
  • Pakavimas: Kartoninė Dėžutė
  • Pakuotė: Taip
  • Lytis: Patelių
  • Prekės Pavadinimas: wiistar
  • Jungtis B: HDMI
  • Modelio Numeris: 1 iš 4
  • Jungtis A: HDMI
  • Prašymas: daugiaformačių
  • Ekranas: Ne Ekranuoti

Kulka Aprašymas 【1x4 Hdmi Splitter】Šis Hdmi splitter 1 rašymas 4 galia dublikatas 1 HDMI įvesties signalas 4 vienodi HDMI išvesties signalus, perduoti vaizdo ir garso įrašų, tuo pat metu be jokių kokybės nuostolių.Pastaba: NE hdmi jungiklis 4 įvesties ir 1 išvesties, negaliu perjungti 4 signalo šaltinį į vieną ekraną. 【Aukštos Compability】Keliiyo 4 būdas Hdmi Splitter palaiko full HD 1080P ir 3D rezoliucijas, jis gali siekti iki 3840x2160@30Hz, giliai spalva 408i/576i/576p/720p/1080i/1080P, dirbo puikiai su kompiuteris, nešiojamas, PS3 žaidimo, "Blu-ray, DVD, tablet pc, projektoriai, "full HD" Televizoriai, etc. 【Medžiagų ir Perdavimo】Hdmi audio splitter, pagaminti iš tamprios medžiagos, metalo, anti-oksidacijos & antikorozinės įvesties ir išvesties prievadas suteikia stabilų signalo siuntimui.Naudoti AWG26 HDMI standartinis kabelis ir AC adapterio prijunkite HDMI prietaisų,perdavimo atstumas gali būti iki 8m(AWG26 HDMI standartinis kabelis) 【Platus】3D palaikymas, HDMI 1.4 B Varomas hdmi skaldymo 4 port galite naudoti shopping mall super market, duomenų valdymo centras, informacijos platinimas, HDTV, STB, DVD, projektoriaus gamyklos, korporacija šou kambarys; namų kino teatro, švietimo ir mokymo; konferencijų kambarys pristatymas. 【Paprasta Naudoti】Šis hdmi splitter 1x4 yra lengva įdiegti ir valdyti.Tiesiog prijunkite HDMI prietaisų ir AC adapteris, tada galite pasidalinti labiausiai prabangūs audio ir video su savo draugais ar šeimos.Kaip naudoti

1. Prijunkite HDMI įvesties šaltinio į HDMI Splitter Lange Įvesties prievadas. (HDMI Įvesties kabelis). 2. Sujunkite HDMI enquipments į HDMI Splitter Lauke išvesties prievadai. (HDMI cables ). 3. Įdėkite DC pusėje 5V maitinimo į HDMI Splitter Langelį ir tada prijunkite AC pusėje, kad elektros energijos tiekimo į sieninį elektros lizdą.Dėmesio: Insert / Ekstrakto kabeliai švelniai.Pakuotė: 1* HDMI 1x4 splitter 1* Maitinimo Adapteris(jungtinės KARALYSTĖS,JAV, ES,AS)

Apie mokėjimą:

1. Priimti mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis Mokėjimo, kad Moversteam.lt palaiko.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 19 dienų nuo aukciono pabaigos, jei negalite kasos iš karto po aukciono uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

3. Pateikite specialių pageidavimų(paketus, vertės deklaracija ir pan.), kai jūs atlikti mokėjimą, arba siųsti mums žinutę.

Po pardavimo:

1. Prašome įsitikinti, kad pakuotė gautus yra gera situacija prieš jums pasirašyti jį.

2. Mes atsisakyti visas ginčas, kurį pirkėjas be jokių susisiekti su mumis.Jei turite kokių nors problemų su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, be abejo, o ne palikti atsiliepimus ar darbo ginčų, ir mes pasistengsime ją išspręsti artimiausiu metu.

3. Mūsų paslaugų tikslas yra padaryti kiekvienas klientas turi gerą prekybos patirtį.

4. Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų & a 5 star " peržiūrą, kuri atneš geresnio sukurti galimybę mūsų parduotuvėje.Geras grįžtamasis ryšys bus grąžinti jums.

5. Pasiūlymai yra sveikintini.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai