Automobilių reikmenys multi-funkcija avarinis trikampis įspėjamasis ženklas su LED šviesos perspėjimas rėmo COB akinimo prožektorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: avarinis trikojo, led neoninis ženklas, telefono numeris, cob potvynių, led ženklas, diodo led, cob, grandland, "amazon" uždusti įspėjimas, kempingo priekabą užuolaidų, cob led.

    €7.66 €10.64
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Tirol

Funkcijos: 1.Lengvas ir nešiojamas:jūs galite jį nešiotis su savimi bet kur. 2.Trikampio pagrindo:ar tinka lygaus paviršiaus, todėl tai puikus stabilumas. 3.Atitinka standartą:saugos reikalavimai retroreflectivity ir flourescence.Aprašymas: puikus raudonas atšvaitas, iš abiejų šonų trikampis yra saugus naktį.Praktinių specialiai į lietaus, sniego ,purvo ar vėjo sezoną.Specifikacijos: spalva:raudona Medžiaga: ABS, COB Dydis: 19cm,13cm(neprivaloma) Power: 30W 800-1000 liumenų Įkrovimo įtampa: 4.2 V Įkrovimo srovė: 2A Baterijos: 3 * AA baterijos (neįtraukta) Pakuotė: 1 x Įspėjamasis Trikampis Ženklas 1 x box Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai