Sodo Skiepyti Įrankis Ūkininkavimo Genėjimo Elektrinės Žirklės Žirkliniai Vaismedžių Skiepijimas, Sodo Žirklės Pjovimo Ir Genėjimo Žirklės Sodo Įrankių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: skiepų juosta, bandymo vakcina, ranka, sodo įrankiai, , augalų skiepijimas, l elektros genėjimo žirklės, sodo žirklės, sodo medis, kolektorius vaisių, balkonas sodo įrankių, ūkio žaislas, baterija genėjimo žirklės.

    €2.67 €3.70
  • Funkcija: Elektrinės Žirklės
  • Apdailos: Nedengti
  • Prekės Pavadinimas: DIHAKI
  • Pruner Tipas: Apeiti
  • Genėjimo Įrankis Tipas: Genėjimo įrankiai
  • Modelio Numeris: Skiepyti Pruner
  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcija 1: sodo skiepyti įrankis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE

Sodo Skiepyti Įrankis Ūkininkavimo Genėjimo Elektrinės Žirklės Žirkliniai Vaismedžių Skiepijimas, Sodo Žirklės Pjovimo Ir Genėjimo Žirklės Sodo Įrankių

Savybės:

2 IN 1 " ĮRANKIŲ KOMPLEKTĄ – Į skiepyti priemonė apima tiek pruner ir skiepyti giljotinos ašmenų.Pirma, jis leidžia jums diferentą toli viršija lapų ir šakelių ir paruošti augalai turi būti skiepijami.Antra, jūs galite tada tiksliai supjaustyti į skiepyti atsargos su specialiųjų skiepyti giljotina.

Didelis anglies plieno, aštrios žirklės peiliukai ir pavasarį dėl ilgalaikio naudojimo; didelio stiprumo ergonomiškas ABS plastiko rankena, kad būtų patogiau ūkyje.

Lengva naudoti.Bet žalia rankas, skiepyti bus galima naudoti įrankį per kelias minutes, nereikia pro gaires.

VARTOTOJO SUTAUPYTI LAIKO, Sumažinti, prisijungti, juosta, ir skiepyti darbo yra padaryta.Jūs neturite skustis pat šlaituose, abiejų su peiliu, kaip senas sunkus ir daug laiko užimantis būdas.

Ašmenys gali būti pakeista.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos anglies plieno peilis + ABS rankena

Spalva: Juoda

Plastiko panaudojimą pakuotės dydis: 150mm x 275mm

Byla pakuotės dydis: 135mm x 245mm

Žirklės ilgis: 215mm

Grynasis svoris: 300g

Plastiko panaudojimą pakuotės bendrasis svoris: 372g

Byla pakuotės bendrasis svoris: 538g

Pakuotės sąrašas(Byla pakavimas):

1 x Skiepyti Pjovimo Įrankis

3 x Peilis(V-formos/Ω-formos, U-formos)

1 x Raktas

1 x Atsuktuvas

1 x Juodos

Pakuotės sąrašas(Lizdinė Pakuotė )

1 x Skiepyti Pjovimo Įrankis

2 x Blade

1 x Veržlė

Pastaba:

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne naudoti ant sausų ar senas kieto medžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Moversteam.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Canilla 122020-09-11
"Very satisfied with the secator. Seller promptly sent the goods, And the delivery worked for 3 days in St. Petersburg. I recommend the seller."
Dirol17022020-09-04
"Доставили товар. На вид нормальный. Испытаю позже."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai