7inch Poliravimo šluostės Kempine ir Vilnonių Vaškavimas Poliravimas Poliravimo Šluostės Rinkiniai su M14 Gręžimo Adapteris 5/6/7 colių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: auto lenkijos, disko lenkijos, m14 lenkijos, lenkijos rinkinys, padas lenkijos, gręžimo lenkijos, automobilinis lenkijos, automobilių lenkijos dėl gręžimo, Lenkijos Vaškas, buff padas.

    €8.16 €13.37
  • Tipas: Laikymo Krepšiai

Specifikacijos Medžiagos: Sponge; vilnonis Forma: apvalumas Dydis: 7" 7" Įklotai - Skersmuo 180mm Storis 30mm Rankena - Skersmuo 6 mm, Ilgis:26mm Kietumas: Orange " >Black>Žalia>Raudona>Mėlyna Spalva: Oranžinė, Juoda, Mėlyna, Žalia, Raudona Poliravimo Vašku Mygtukai yra didelio stiprumo galimybes, geras plastiškumą, aštrių ir dėvėti, atsparus, geros savarankiškai galandimo.Gali būti plaunami, daugkartinio naudojimo, išlaidų ekonomiškai.Lengva Naudoti 1.Poliravimo Šluostės, su gręžimo adapteris+ Klijų pagrindo+ atgal diske yra pakeisti lengvai, todėl jūs galite lengvai pakeisti kempinė arba vilnonių polisher trinkelėmis. 2.Baigus vaškas kempinė, galite pasirinkti vatos plokštė, poliravimo, ar vietos poliravimas, kaip antai dažų poliarizuotos šviesos vietų be pakankamai ryškumo, arba puikus sklandų veikimą.Taikymas 1.Automobilių Poliravimas Mygtukai gali būti naudojami ant ko nors, kad reikia, poliravimas, poliravimo ir sandarinimo glazūra išvalyti ir pagerinti jų lengvumo, pavyzdžiui, automobilių, van, stiklo, akmens, keramikos ir kt. 2.Visi sponge poliravimo šluostės, turėtų būti išvalyti ir išlyginti prieš naudojimą, siekiant užtikrinti, kad nėra jokių dalelių kairę. 3.Jis gali būti panaudotas pneumatinis arba elektrinės poliravimo mašina.Pakuotė 5 x Poliravimo Šluostės 1 x vilnonių buferis 1 x klijų filmavimo mygtukai 1.Reguliariai vaškavimo ir poliravimo sukuria apsauginį barjerą nuo atakų iš aplinka jūsų baldai ir transporto priemonės. 2.Naudojama kartu su paviršius turi būti nušlifuotas, norint pasiekti geresnių poliravimo efektą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai