Macrame Žurnalas Stovo Mažas Boho Knygų, Laikraščių Savininkas Organizatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: knyga užkampis, boho viršų, krepšys knyga, leidiniai vaikams, žurnalas žurnalas stovo, grindų žurnalas stovo, knygų lentynos, laiškas dėklas, laikraščio saugojimas, dažai stovo organizatorius.

    €25.50 €31.10
  • Nėra. Pakopų: Dvigubas
  • Taikomas Vietos: vonios kambarys
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
  • Klasifikacija: Sulankstomas Stovas
  • Dydis: S
  • Medžiaga: Kita
  • Prekės Pavadinimas: waasoscon
  • Naudoti: Kita
  • Modelio Numeris: Macrame Žurnalas Stovo

Macrame Žurnalas Stovo Mažas Boho Knygų, Laikraščių Savininkas Organizatorius

Kulka Taškų:

1、Mielas ir Gražus: Mielas ir gražus, gali būti pateikiami į kambarį saugoti, laikraščiai ir žurnalai, arba ant lovos iš miegamojo į vietą būtinų dalykų.

2、Retro Atmosferą: Rankomis austi stalčiuko, bohemijos šalis stilius, retro atmosferą.

3、Saugojimo Funkciją: ant kėdės ar stalo saugoti knygų, laikraščių, žurnalų, šalikai, arba nieko, arba įdėti ją prie durų, pašto, katalogus ir dokumentus, rankšluosčiai, tablet kūdikių lentynos.Gali būti naudojamas kambarį, šeimos kambarys, miegamojo, biuro, vaikų darželis ir kt.

4、Sutaupyti Vietos: Sutaupyti vietos vietose, kuriose mažai vietos.Rungtynės savo kambarį dekoro stiliaus.

5、Unikali Dovana: Paprasta, bet šilta, vestuvių, vaikų šalis arba housewarming dovana, tėvo diena dovanos.

Specifikacija:

Dydis: apie 33*18*26cm/12.99*7.08*10.24 į

Medžiaga: mediena + medvilnės virvė

Pakavimo Sąrašas:

1*Medvilnės Virvė Žurnalas Stovo

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Natajamid2020-10-14
"."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai