HDTV 4K 1080P 120Mile Asortimentą, TV Antenos, Skaitmeninės Asortimentą Anglies Pluošto Signalo Stiprintuvas Netflix " NBC Vietiniai Kanalai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: miracast "netflix", netflix priemoka, tamsiai netflix, netflix marškinėliai, atveju netflix, nemokamai netflix, neflix, "android" yv, televizija "netflix", netflix rodyti.

    €7.89 €14.89
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: patalpų lauko skaitmeninės tv antenos
  • Prekės Pavadinimas: Fasdga
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Patalpų

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Technologija: Ši televizija antena yra Plonas,Minkštas ir Lengvas ,mes priimti atnaujintas 2020 Super Stiprintuvo Signalo Stiprintuvas su built-in Smart IC Mikroschemoje su padidintu pelno, asortimentą ir dažnių veikimą.

Dažnis Pyktis :VHF 174-240Mhz, UHF 470-862Mhz

Suderinama: 720p, 1080i, 1080p, HD, 4K | ATSC

Impedence : 75 Ω

Nustatyti vadovas:Prisijungti pabaigoje pridedamas bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungtis galinėje TELEVIZORIAUS ar Digital Converter Box,Įkiškite USB kištuką į USB prievadą TELEVIZORIŲ, arba Skaitmeninės Converber Langelį.

Rankiniai antenos,netoli lango, tai vieta, horizontaliai arba vertikaliai.

TV arba STB sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą" Antena "arba" Air "daugiau išsamias instrukcijas rasite TELEVIZORIAUS naudojimo instrukcijoje.

TV arba STB sąrankos meniu nustatykite parametro TV""scan","kanalų.Kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa,auto-scan,kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.Pasikonsultuokite su TELEVIZIJOS vadovą arba išsamias instrukcijas.

Jei gaunamas signalas yra atsitiktinis,pabandykite perkelti anteną į kitą vietą ir rescanning TELEVIZIJOS iki optimalaus postition nerasta.

Nustatyti antenos optimalus pozicija jums rasti.

Kambarinė tv antena techniniai duomenys:

Medžiaga:plastikas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * TV Antenos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai