1pc 3 in 1 Kortelių Skaitytuvą, Skirtą Planšetinį kompiuterį " iPad 4 Mini IOS 11 Micro SD SD MMC TF Kortelių Skaitytuvą, USB OTG Laidas, Adapteris Fotoaparato Prijungimo Rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, skaitytuvas usb, mmc sd, emmsp lizdas, baseus sdcard skaitytuvas, usb micro sd adapteris mažas, sd skaitytuvas mini, pirkti xqd kortelių skaitytuvas, e skaitytuvas, mixza sd kortelės adapteris.

    €5.20 €7.54
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: SD Kortelė
  • Kortelių Lizdai: Visi 1 / Multi 1
  • Įrengimas: Išorinis
  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS
  • Sąsaja: USB
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 3in1 USB Card Reader
  • Pakuotė: Taip

Aprašymas:

Modelis: žaibas 3 ir 1 kortelės skaitytuvas su paramos linija sistema: IOS 7.0 aukščiau

Naujas kabelis sąsaja dizainas leidžia patogiau naudoti.Perdavimo greitis gali būti naudojamas nuotraukų importo,USB, gali būti ir išorinio USB klaviatūrą, skaitmeninis fotoaparatas,USB diskas, ir t.t.

Naudojimo būdas

Naudoti USB kabelį iš skaitmeninio fotoaparato, importuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus į ipad 4 " mini ipad

2. Galite naudoti kortelių skaitytuvą importuoti nuotraukų ir vaizdo įrašų tiesiai iš atminties kortelės (SD, " TF.) kamera

Atkreipkite dėmesį į šiuos, kai naudojant kortelių skaitytuvas:

1. Atkreipkite dėmesį, ar kortelių skaitytuvas yra įdėta.Jeigu į kortelių skaitytuvą įdėta, eilutėje "dalys yra nepalaikomas" ar nėra atsakymas yra paprastai sukelia kištuką kortelių skaitytuvas ne įdėta, kartais sukelia IPAD oda atveju blokuoja kortelių skaitytuvą.

2. Nuotraukos, failai turi būti saugomi "DCIM" katalogą į SD kortelę arba usb "flash" atmintinę.Šis katalogas yra standartas, katalogas kameros formatą.

3. Ši kortelių skaitytuvas gali būti naudojamas nepriklausomai nuo to, ar už "ipad" yra jailbroken, ar ne.Po gudrybės, trečiosios šalies programinės įrangos ifile gali būti naudojamas.

4. Sistemos problemas: dėl senaties IPAD išėjimo srovė, kai energijos suvartojama USB įrenginiai ir SD/MS KORTELIŲ nebus.

Šios kortelės skaitytuvas tinka ipad 4, ipad mini " su žaibo uosto.

Komplektą sudaro:1 x 3 in 1 kortelių skaitytuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai