2mx3m 5mx3m Medžioklės Karinės Maskuojančiais Tinklais Miško Armijos Camo užskaitos Kempingas Saulės Shelte Automobilių Sodo Palapinė Atspalvį Lauko Markizės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: telšių, kamp kempingas palapinė, pavėsinė-palapinė, stovykla lauko palapinė, honda cbr400 nc29 lauktuvės, automobilių stogo palapinės, patalpų augalų lentynos, stovykla palapinė kelionės, tarp palapinė, palapinė stiebų priedai.

    €5.99 €7.99
  • Kategorijos: Vieną Palapinę
  • BR: 0.52-21-116
  • Už Palapinę Vandeniui Indeksas: <1000 mm
  • Apačioje Vandeniui Indeksas: <1000 mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Laikiklis Kategorija: Statybos remiantis Reikia

Ši Grynoji Medžiaga Max Plotis-1,5 Metro, taigi visi ju plotis yra daugiau nei 1,5 Metro turėtų sujungti su dvi ar tris ar keturis gabalus.taigi, galite rasti yra diržas prisijungti ju kartu.tai yra normalu.Baltos spalvos kamufliažas net nailono akių yra žalios spalvos.ne balta spalva.Patarimai: mes galime pritaikyti dydį jūsų, prašome susisiekti su mumis, jei norite tinkinti dydžio.Prekės Pavadinimas: Maskuojančiais Tinklais Medžiaga: 210D Oxford medžiaga Iš anksto: dviejų sluoksniu, su haning virvę, kraštai pasiuvo iki.Spalva: Džiunglių camou ,dykuma camou, skaitmeninis camou, vandenyno camou, juoda, balta, žalia Yra du sluoksnis ši prekė, viršutinis sluoksnis yra oksfordo audinio, pagal sluoksnio nailono akių tinklas, dydis nailono akių tinklas yra 10x10cm Pareigos: 1. kempingas arba sodo ar automobilių palapinė 2. namuose ar bare ar karinis šalis apdaila 3. lauko medžioklės, kempingas,paukščių stebėjimas 4. sveiki palikti daugiau nuotraukų atsiliepimus apie produktą parodykite mums daugiau funkciją.

Stopomo22020-09-17
"Well received my order. Perfect. Thank you"
Aigun 122020-12-16
"All right, fulfill your function."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai