Tamsiai Raudona Ranka Raižyti Mediniai Fagotui Nendrių Atveju 5 Nendrės Woodwind Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: obojui priemonė žmonės, fagotui atveju, apsaugoti guma, bando obojui priemonės, cukranendrių obojui, klarnetas varžtas, failo akordeonas, nendrės atveju, nendrių, fagotui nendrių.

    €18.24 €23.70
  • Modelio Numeris: Oem
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: SYLIFE

Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio

Ypatybė:

Pagaminti iš vientisos medienos, turi 5 nendrės.Prancūzijos kampine krašto dizainas, patogus ir švelnus magnetas spynos, siūlas dekoruoti viduje, ventiliacijos skyles.

Jau žalvario, vyriai, lankstai, juodas aksominis pamušalas ir magnetiniu uždarymu, todėl įsitikinkite, kad jūsų nendrės likti įdėti, kai viduje.

Specifikacija:

Medžiaga:Medinis

Spalva:Tamsiai Raudona

Matmenys:115 x 95 x 22mm/4.53 x 3.74 x 0.87"(L x W x H)

Svoris:103g

Paketas Apima:

1 x Medinės Fagotui Nendrių Atveju Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio Savybė: Pagamintas iš medžio masyvo, turi 5 nendrės.Prancūzijos kampine krašto dizainas, patogus ir švelnus magnetas spynos, siūlas dekoruoti viduje, ventiliacijos skyles.

Jau žalvario, vyriai, lankstai, juodas aksominis pamušalas ir magnetiniu uždarymu, todėl įsitikinkite, kad jūsų nendrės likti įdėti, kai viduje.

Specifikacija: Medžiaga:Medinis Spalva:Tamsiai Raudona Matmenys:115 x 95 x 22mm/4.53 x 3.74 x 0.87"(L x W x H) Svoris:103g pakuotę Įeina: 1 x Medinės Fagotui Nendrių Atveju

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai