Geležies Šiaurės, šviesos, prabangaus audinio, batų spintelės, batų keitimas išmatose aukštos temperatūros kepimo buitinių dažų laikymo minkštas krepšys cushio

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: audinio dažai, įkrovos cowgirl, stendo batų, aukštos taburetės, prekės prabanga moteris, sofa išmatų laikymo, miegamasis furnitur, pupelių maišas, šiaurės pusėje išmatose, batų.

    €114.20 €134.36
  • modelis: Metalo
  • Sulankstyti: Taip
  • Stilius: Šiuolaikinės Kinų
  • Metalo Tipas: modernus paprastumas
  • Išvaizda: Modernus
  • Medžiaga: Metalo
  • kilmės vieta: Metalo
  • Dydis: modern simplicity
  • Modelio Numeris: DM1

Boutique rekomendacija serijos Modernių paprastų drabužių parduotuvė batų bandymų stendo namų miegamajame batų keitimas išmatose, mažas išmatų kambarį stendo sofa - ¥88 Parduodami: 2 šviesos prabanga pradinio lygio batų-keičiasi kėdė su batų spintoje namų durų minkštas krepšys pagalvėlė batų džiovykla sėdynės tipas geležies batų nešioti išmatose ¥99 Parduodami: 23 šiaurės aukso geležies drabužių džiovykla kūrybos namų veranda batų keitimas išmatose, paprastas stilius kailis stovas baldai ¥248 Parduodami: 0 geležies, šviesos, prabangūs bateliai keitiklis stendo asmeninį kūrybos miegamojo lovos išmatose drabužių parduotuvė gyvenamasis kambarys sofos, kėdės, baldai ¥560 Parduodami: 0 nordic geležies viena įstaiga sofa šviesos prabangus viešbutis, biuras, mažų arbatos stalo tingus sofa-lova, kėdės arbatos stalo kartu ¥400 parduodami: 132 nordic office audinio tingus sofa-šiuolaikinės paprasta sofa arbatos stalo mišinys, modernus paprasta mažame bute baldai ¥600 parduodami: 90 geležies pieno arbata parduotuvė, valgomasis stalas ir kėdės derinys laisvalaikio derybų tingus sofa Šiaurės kavinė sofa baldai, ¥700 Parduodami: 3 nordic ins mados dvigulė sofa-paprastageležies sofa kortelės sėdynės kavos parduotuvė pieno arbata parduotuvė, valgomasis stalas ir kėdės derinys ¥700 Parduodami: 1 nordic office viena sofa-paprastas šviesos prabanga kambarį stalas ir kėdė derinys drabužių parduotuvė pieno arbata parduotuvė laisvalaikio kėdė ¥312.5 parduodamas: 8 šiaurės ins tingus sofa studio drabužių parduotuvėje sofos turėtojas šiuolaikinės paprastas geležies baldai ¥158 Parduodami: 2 kavos parduotuvė kortelės sėdynės dvigulė sofa-derybų priėmimo poilsio Interneto įžymybė sofa-lova, desertas, pieno arbata parduotuvė, valgomasis stalas ir kėdės derinys ¥699 parduodami: 5 šviesiai prabanga geležies sofa paprasta namų svetainė, miegamasis, sofa-laisvalaikio moterų drabužių parduotuvė studija priėmimo maža kėdė ¥500 Parduodami: 0

Reikia pirkėjams

1. Visas prekes mūsų gamykloje yra žemos kainos, ir mūsų tikslas yra pasidalinti mažą pelną, bet greitai apyvarta su kaustytomis geležies, Ačiū

2. Siekiant, kad kiekvienas klientas pirkti geros prekės, visiems produktams, mūsų gamykloje bus tikrinami iki pristatymo, ir individualų produktų kartais bus dėl medžiagų ir kitų veiksnių, todėl, pristatymo laikas, paprastai per 7 dienas nuo gavimo jūsų mokėjimą Alipay.Prašome suprasti, kad jei norite, kad prekės skubėti, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

3. Jei turite klausimų apie prekę prieš apsipirkti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo pirmą tol, kol jūs žinote produktas, taip, kad nesukeltų nereikalingų nesusipratimų.

4. Mūsų gamykla yra įsipareigojusi principo, nulinė žala transporto ir visada tarnauja teisių ir vartotojų interesus.Tuo atveju, atsitiktinio sugadinimo ar bet nepasitenkinimas ar abejonių apie prekes, prašome susisiekti su mūsų gamykloje metu.Mes padarysime viską, kad užtikrinti savo interesus ir pagarbiai išspręsti šią problemą už jus.

5. Visi produktai mūsų gamykloje yra paimti natūra.Dėl apšvietimo ir fotografavimo problemas, ten gali būti kai kurių klaidų, tarp realių produktų ir nuotraukas.Prašome suprasti.

Prašome susisiekti su gamyklos savininkas, prieš fotografuojant, užduoti visus klausimus, aiškiai, ir mes atsakysime į jūsų klausimus kantriai.

Įvertinimas: po kiekvienos operacijos yra sėkmingos, pirkėjai turės galimybę įvertinti mūsų prekes ir paslaugas.Mes teikiame didelę svarbą savo vertinimą.Jei yra kokių nors problemų su prekės arba vežant kokybės prekes patys, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir, kad objektyvus ir teisingas vertinimas po to spręsti problemą.Prašome būti gailestingas ir neturi daryti neigiamo vertinimo lengvai.

Ilya Popov 19942021-01-21
"I liked the banquet! I am very pleased that she came assembled! For this separate⭐& Bull;! Thank you! Recommend!"
Mamulia672020-11-16
"Wonderful stool! I wanted grey and long one. The seller sent everything in accordance with my wishes. I am happy. It matches my interior 100%. Typical size is less, so, be careful while ordering this stool. Agree with the seller in advance, what color and what size you want to receive. I did it, paid a bit more for my size and I got it. Thank you!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai