Metalo Geležies Saugumo Langelį 4G Medžioklės Kamera, Foto Spąstus Apsaugos Metalo Užraktas Dėžutė Su Aukštos Kokybės 4G Spąstus Laukinių Fotoaparatas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 2g laukinių fotoaparatas, 4g ip kameros, 640 atveju, s880g, cerradura seguridad, apsaugos sistemos, vaizdo kameros, 5mp box kameros, 4k cam, "nokia 535, hisilicon hi3518e.

    €29.85 €40.33
  • Saugumo Metalo Medžioklės Kamera 4G: Metalo Geležies Saugumo Langelį 4G GPS Medžioklės Kameros
  • Produkto pavadinimas: Juodasis Geležies metalinė dėžutė
  • Prašymas: Naudoti 4g skautų wildcamera su GPS
  • Prekės Pavadinimas: Balever
  • Medžiaga: Juoda šlifavimas smėlio srove
  • Modelio Numeris: Metalo Langelį 4g medžioklės takas fotoaparatas
  • spalva: Juoda Spalva
  • Matmenys: 165*137*77mm

Metalo saugumo Geležies Langelį GPS forestcam skautų foto spąstus 4G skaitmeninis medžioklės kamera BL480LP BL480A Metalo apsauga lauke

Tai metalinė dėžutė pagaminta iš juodojo šlifavimas,kuris yra naudojamas 4g skautų priežiūros wildcamera su GPS phototraps laukinių kamera SMS Kontrolės FTP su 120 visoje laipsnį.

Tai metalinė dėžutė medžioklės takas fotoaparato modelis yra BL480LP ir BL480L.

Detalius Vaizdus Metalo Geležies Saugumo Langelį Užrakinti Saugumo Dėžutę

Pristatymo Informacija: 1.Užsakymai bus išsiųsti per 2 darbo dieną, jei mokėjimo padaryta.Užsakymus nuo šeštadieniais,sekmadieniais ar Švenčių dienomis bus procesas kitą darbo dieną ir bus bne laivas per 24 valandas. 2.Prašome leisti 10-30days už tarptautiniai pervežimai.Keletas būdų, kaip užtruks ilgiau pagal youe vietos custons institucijos.Pristatymas: 1.Mes Laivas visame Pasaulyje.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną nuo apmokėjimo gavimo. 2.Prekės yra vežamos iš Kinijos Žemyninės naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų. 3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų. Garantija ir Garantijos: 1.12 mėnesių Garantija. 20 dienų pinigų atgal.Pirkti su pasitikėjimu! 2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. 3.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 4.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują pakeitimas, gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai