Baterijos Talpa Testeris Coulometer dc-8 tipo-80V 100A TR16 Baterija Testeriai, Pb, Li-lon LiFePo NiMH Nicd Pe Rūšių Akumuliatoriai 12006016

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: varžtas tr8, kuro matuoklis, baterija automobilių testeris, Baterija Stebėti, coulometer akumuliatoriaus., lifepo akumuliatorių, baterija coulometer, baterija stebėti perstūmimo, baterija coulometer 120a, baterijos talpa testeriai.

    €22.31 €27.89
  • Modelio Numeris: tr16
  • Tipas: Transporto Priemonės Akumuliatoriaus Testeris
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prekės Pavadinimas: PASTOP
  • Darbinė Įtampa: Dc-8 tipo.0~80.0 V

Baterijos Talpa Testeris Coulometer dc-8 tipo-80V 100A TR16 Baterija Testeriai, Pb, Li-lon LiFePo NiMH Nicd Pe Rūšių Akumuliatoriai 12006016 Gaminio Apžvalga: TR16 natūra, aukšto tikslumo dabartinės tipo baterijos talpa testeris(taip pat žinomas kaip coulometer),, kurie gali bandymo įtampa,srovė ir talpa baterijos padėti vartotojams žinoti, baterijos būklę, laiku.TR16 turi atminties funkciją.Jis tinka ryšio judriosios ir nešiojamosios įrangos、e-bike、balansas automobilių、valymo mašinos、priemonių、ups ir t.t.Taikymo:

TR16 tinka ličio baterijos ,ličio geležies fosfato baterijų ,švino-rūgštinių baterijų ir nikelio-metalo hidrido baterijų, kurių darbinė įtampa yra nuo 8V iki 80V. Pagrindiniai parametrai: Darbo sąsajos aprašymas: Prisijungti:

Mums reikia ekranuoti laidai ir įprastą viela (0.3-0.75 mm2).Vienas galas įprastą laidus jungiasi prie teigiamo baterijos,kitas galas jungiasi į B+ rinktuvo (bet viena yra gerai).B - rinktuvo prisijungia prie B - baterijos.P - rinktuvo prisijungti prie P - produkcijos.Pagaliau prisijungti mėginių ėmimo į coulometer pagal ekranuotas laidas.(Pastaba: diagramoje, nėra vienodas dalis)

Dėmesio: prijunkite taip, kaip parodyta griežtai.Mėginių turi būti prijungtas prie neigiamo grandinės, draudžiama prisijungti prie teigiamų grandinės.Jei norite išplėsti ekranuotas laidas,jūs turite naudoti 4 linijos pačią specifikaciją.Įdiegti:

Pirmas,atidaryti apvalios skyles 54.5 mm skydelio įranga.Tada įdiegti coulometer iš priekinio skydelio.Pagaliau,sugriežtinti laikiklis ant nugaros.Kaip parodyta žemiau:

Naudojant veiksmus:

1. Prisijungti ir patikrinti esamą: Galios po to, kai baigti ryšį, kaip parodyta,ekranas turi rodyti pajėgumų procentas.Jei ekranas neturi atsakymo,prašome patikrinti ryšį.Tada mokestis arba įvykdymo baterija, ir patikrinti, ar ekranas srovė yra lygi faktinės srovė.Jei nuokrypis yra didelis prašome patikrinti ryšį.

2. Talpa reset: pirmą kartą naudojant,procentas ir gebėjimai, yra ne faktinė vertė,jūs turite iš naujo nustatyti talpa:įvykdymo baterija visiškai nuspaudę" "mygtuką 3 sekundes talpa lygi nuliui arba iki galo įkraukite bateriją ir laikydami" "mygtuką 3 sekundes nustatyti pajėgumų visiškai .Ir ji nebūtinai turi padaryti tai dar kartą vėliau, išskyrus atvejus, pakeiskite bateriją.

3. Patikrinti ir iš naujo faktinė talpa :Jei radote ekranas talpa nesutampa faktinis pajėgumas,prašome patikrinti ir iš naujo faktinė talpa:įvykdymo baterija visiškai nuspaudę " "mygtuką 3s nustatyti pajėgumų nulio,tada nustatyti gebėjimų vertę, kaip didelis, kaip įmanoma.Tada įkrauti akumuliatorių visiškai,ir ekranas talpa yra tikrasis pajėgumas.Galiausiai nustatyti rodymo pajėgumas kaip iš anksto nustatytą talpa (žr. naudojimo ir parametrą).

1 x 100A Baterijos Testeris, 1 x Ekranuotus Laidus (1m) 1 x Perstūmimo 1 x Laikiklis 1 x Vartotojo Manua anglų kalba (siųsti el. Paštu)

Sasha10akaivi03g2021-02-02
"Top works great"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai