Stiklo Peilis Multi-Funkcija Universalus Aukšto Tikslumo Apvalaus Peilio Gaubtas Skylę Cutter Apvalaus Peilio Gaubtas Skylę Atidarytuvas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gelish lakas šilti, mergina juoda ziajać stora, lęšiai moterų dviračių, laikotarpis taurės didelio dydžio, mobiliųjų atveju hawei y6p, vyrai atveju redmi 4 pro, megztus skrybėlę amsterdamo, gopro adapteris smatree, pagalba telefonu tekinimo.

    €7.41 €9.15
  • Specifikacijos: Maksimalus skersmuo 400mm
  • Prekės Pavadinimas: SR.CONGYE
  • Modelis: Profesionaliems stiklo pjaustymo peilius, namų ūkio stiklo pjaustymo peiliai
  • Disko Plotis (mm): 1
  • Korpuso Medžiaga: Sunku lydinio cutter varantys + plienas masto
  • Medžiaga: Legiruotojo Plieno
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Modelio Numeris: WJ0408

15068394542037190 SR.CONGYE ĮRANKIS JAV dolerių 16.98 /vnt JAV dolerių 11.10 /vnt JAV dolerių 14.49 /vnt JAV dolerių 12.04 /vnt JAV dolerių 14.40 /vnt JAV $ 13.01 /vnt.

Taikomos stiklo apskrito atidarymo, oro kondicionavimo atidarymo, variklio dangčio atidarymo.

Maksimalus skersmuo 400mm, pjovimo pajėgumas 2-10 mm plokščio stiklo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Prašome atkreipti kuo greičiau po pateikdami užsakymą.Mes priimame mokėjimus per 3 dienas.

3. Jei negalite apmokėti sąskaitą iš karto po aukciono yra daugiau, palaukite kelias minutes ir bandykite mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Susidoroti su užsakymų metu po to, kai mokėjimas yra peržiūrimi.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Ekrane rodomos nuotraukos yra realios, kulka elementus.Kai kurie produktai yra šiek tiek skiriasi dėl įtakos šviesos.Nereikia pirkti.

5. Dėl matavimo duomenų klaidų, ten bus šiek tiek atotrūkis su faktine.Prašome žinoti.

6. Paslaugų perdavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

7. Jeigu tu negali gauti jūsų siunta per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti ir reaguoti kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!

8. Dėl skirtingos inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei šį punktą laikomas savo turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra išimtis!Laivybos išlaidos yra dengiamos tiek pirkėjų ir pardavėjų.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų kūdikis numerį.

3. Mes grąžinsime visą savo pasiūlymo kainą, gavęs pradinę padėtį prekės ir pakuotės visi komponentai ir pagalbiniai reikmenys.Po to, pirkėjas ir pardavėjas bus atšaukti operaciją.Arba, jūs galite jį pakeisti.

4. Jei produktas nėra reklamuojami, mes padengti visas transportavimo išlaidas.

1. Kai kurie produktai yra 12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementus, kurie buvo pažeisti ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo garantinio laikotarpio metu (jei įmanoma, naudokite originalią pakuotę).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus taip, kad būtų garantuota iš anksto.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau politiką, kai jūsų užsakymo Moversteam.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.Jei turite daug produktų, prašome susisiekti su mumis prieš pirkdami, mes jums geriau nuolaidų.

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir palikti gerą apžvalgą.Mes dėkojame jums čia.

Galiausiai, mes norime, kad jūs laimingas pirkinių!

15068394542037191 SR.CONGYE ĮRANKIS JAV dolerių 21.70 /vnt JAV dolerių 29.60 /vnt JAV dolerių 24.80 /vnt JAV dolerių 13.36 /vnt JAV dolerių 44.20 /vnt JAV dolerių 11.39 /vnt JAV dolerių 20.53 /vnt JAV dolerių 27.23 /vnt JAV dolerių 28.98 /vnt JAV dolerių 25.66 /vnt JAV dolerių 13.10 /vnt JAV dolerių 5.10 /vnt JAV dolerių 18.89 /vnt JAV dolerių 19.12 /vnt JAV dolerių 14.15 /vnt.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai