Safego T10 SMD Automobilio LED Vidaus apšvietimo Rinkinys, 5 Vnt Kambarys Tuštybės ZWR80 ZRR8 Toyota Voxy/Noah 80 Serija Lengva Įdiegti 6000K

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "toyota" nojus voxy zrr70, audi q3 jutiklinis ekranas, klavišais "toyota" voxy 60, nojus "toyota", nojus voxy 80, 80 toyota land cruiser, kosmetinis stalas, vyrai pnl, pusė audi 80, toyota aqua automobilio radijo.

    €16.99 €19.98
  • Prekės Svoris: 132g
  • Modelio Pavadinimas: PNL-2X-50-BW
  • Įtampa: 12V
  • Elemento Tipas: Bagažo Skyriaus Lempos
  • Dydis: 25.3 x 20.5 x 3.6 cm
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: "TOYOTA"
  • Prekės Pavadinimas: Safego

Produkto informacija: LED kambario lempos [Taikoma modelis]: Voxy / Noah 80 serija Esquire ZWR80 ZRR80 praėjusią kadenciją / vėlai [Fluorescentinė spalva]: Balta 6000K [Rinkinio turinys]: Priekinė lempa x1, Centras lempos x1, Galinis žibintas x1, Tuštybės žibintas × 2, 5 taškų.Priimti aukšto ryškumo LED lustas: Šis produktas naudoja 3-chip SMD, kuri turi tris šviesos taškų į vieną LED, siekiant rasti ryškumą, interjero automobilio. , Apšviesti interjero ryškiai.Skirta dizaino pritaikymas: Šis produktas priemones nuo originali Voxy 80 ir skirtas vien tik LED kambario lempos, todėl jokių laidų ar perdirbimas yra būtinas.Lengvas montavimas:, Nes jis yra specialiai sukurtas produktas, bet kas gali lengvai pakeisti jį tiesiog pakeisti jį su tam tikra kambario lempos. * Specialiai transporto priemonių, Voxy ZS ir Nojus Si WxB, išleistas lapkričio pabaigoje, iki 2017 m. yra neaktualu, nes jie yra įrengti su LED kambario lempos kaip standartą (tas pats hibridinių transporto priemonių).Vienų metų garantija: Trijų pažadų: Pirmą kartą klientai gali būti ramūs: safe reakcijos, greitos siuntos, vienerių metų garantija.Prieš vežant, visi produktai buvo apšvietimo bandymai.Mažai tikėtinu atveju, kad yra problema su individualaus gaminio viduryje siunta, mes pasistengsime atsakyti nedelsiant, jei jūs galite susisiekti su mumis.Jei gaminio defekto, ji bus grąžinta arba iškeisti į naują produktą nemokamai.

* Gali skirtis priklausomai nuo metų reitingas ir kt.Prašome patikrinti, ar produkto įvaizdį ir dabartinį automobilį, tik tuo atveju. * Specialiai transporto priemonių, Voxy ZS ir Nojus Si WxB, išleistas lapkričio pabaigoje, iki 2017 m. yra neaktualu, nes jie yra įrengti su LED kambario lempos kaip standartą (tas pats hibridinių transporto priemonių). * Pastaba: Jei lemputė T10 yra ne apšviestame kambaryje lempa rinkinį, T10 lizdas viela gali būti įjungtas pagal plinta, ji šiek tiek į išorę ir iš naujo įdėti, kaip tai pavaizduota į "aštuoni" formos; T10 × 28mm / Jei 31mm lizdas lemputės nėra apšviesta, tai ji gali būti įjungtas, jei ji yra įdėta į priešinga kryptimi.Vienerių metų garantija: Visi vožtuvai yra patikrintos ir prieš išsiuntimą, todėl nėra pirminis nepakankamumas.Mažai tikėtinu atveju, kad yra problema su individualaus gaminio viduryje siunta, mes pasistengsime atsakyti nedelsiant, jei jūs galite susisiekti su mumis.Jei gaminio defekto, ji bus grąžinta arba iškeisti į naują produktą nemokamai.

Fermin Stillmen2020-10-17
"The vanity led lights and front led lights don't fit. Only the second row and third row led can be used."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai