Lengvas Elektrinis Nagų Žoliapjovės Built-in Led Šviesos Besisukančių Menčių Sutaupyti Laiko ir Energijos, Aplinkos Apsauga

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: belen led šviesos, dabi led šviesos, supjaustyti nagų, kūdikio nagų elektros, clipper nagų, cutter nagų, nagų žirklės, automatinis nagų clipper, kūdikių elektros nagų clipper, lux led šviesos.

    €3.52 €7.03
  • Prašymas: Pirštas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

1.Elektrinė nagų clipper ir nagų failas yra sujungti į vieną: elektrinė nagų clipper yra saugus būdas pjovimo nagus, kuris labai tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams.

2.Sumažinti iš vienos pusės, ir failą iš kitos pusės: jūs galite sumažinti ir lenkijos mažas skrybėlės ir nagus, saugiai ir greitai, be žalos odelės ir nagų lova, ir galvą, gali būti pašalintas.Ji yra taip pat lengva valyti.

3.Įmontuotas LED žibintas gali būti sumažinti, būtent: veiksminga naudoti tamsoje, jūs galite sumažinti savo nagus, o miegas, minkštas šnabžda nebus pažadinti miega kūdikiai.

Aprašymas:

Skirtas lengvai ir neskausmingai, vinių, skirtingai nuo jūsų pasenę vadovas nagų kirpimo mašinėlės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:metalas,plastikas

Dydis:17*21.5*6.5 cm

Spalvos:mėlyna,žalia(pasirinktinai)

Pakuotė:

1*host,1*instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai