VXDIAG SE Benz OBD2 Diagnostinis Įrankis Mercedes DOIP Geriau Nei C4 Automobilių Kodų Skaitytuvas Internete Programavimo, Kodavimo Programinės įrangos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mb star c٦, autodata, obd2 skaneris, dalys w212, c4 picasso, softwar, "intel" mini pc, ancel, vxdiag, vcx.

    €231.35 €289.19
  • VXDIAG SE Benz Feature5: Mercedes DOIP
  • Prekės Pavadinimas: vxdiag
  • VXDIAG SE Benz Feature3: Automobilio kodu skaitytuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • VXDIAG SE Benz Feature1: Internete Programavimo, Kodavimo Programinės Įrangos
  • VXDIAG SE Benz Feature6: OBD2 diagnostikos įrankis
  • VXDIAG SE Benz Feature4: Geriau Nei C4
  • VXDIAG SE Benz Feature7: SD Prisijungti
  • VXDIAG SE Benz Feature2: kodų skaitytuvas
  • VXDIAG SE Benz Feature9: Pakeisti C6
  • Modelio Pavadinimas: VXDIAG SE Benz
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • VXDIAG SE Benz Feature8: VXDIAG ALLSCANNER

VXDIAG VCX SE Benz obd2 skaneris profesionalus Automobilių mechaniko įrankių Neprisijungęs Kodavimo Star diagnostika C6 Mercedes auto Diagnostikos

Trys funkcijos:

1)."Prietaisą tik": - Tai prietaisas,kabelinė ir vairuotojo ryšį be programinės įrangos. 2)."Įrenginys su HDD": - Tai prietaisas,kabelinė,500G HDD(programinės įrangos ir "windows" sistema). 3)."Įrenginys su SSD": - Tai prietaisas,kabelinė,500G SSD(programinės įrangos ir "windows" sistema).Pastaba:programinė įranga Benz yra viduje HDD/SSD,Mes ne remti siųsti programinės įrangos nuorodą Benz.Jei neturite offlical programinės įrangos Benz,prašome prisiminti, kad HDD/SSD.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,Ačiū.

Dėmesio:Ši nuoroda yra 3 Pasirinkimas:

1)."Prietaisą tik": - Tai prietaisas,kabelinė ir vairuotojo ryšį be programinės įrangos. 2)."Įrenginys su HDD": - Tai prietaisas,kabelinė,500G HDD(programinės įrangos ir "windows" sistema). 3)."Įrenginys su SSD": - Tai prietaisas,kabelinė,500G SSD(programinės įrangos ir "windows" sistema).Pastaba:programinė įranga Benz yra viduje HDD/SSD,Mes ne remti siųsti programinės įrangos saitą Benz.Jei neturite offlical programinės įrangos Benz,prašome prisiminti, kad HDD/SSD.

Aprašymas:

1.VCX SE Benz prietaisas parama automobilio metai 2005-2020 Benz automobilių. 2.Funkcijas, įskaitant diagnostikos, programavimo, modeliavimo studijas,remontas informaciją, automobilių techninė priežiūra,techninės paslaugos, biuletenis ir pan. 3.Prietaisas palaiko DoIp funkcija,pvz., VXDIAG C6 Benz. 4.VCX SE Benz įtaisas yra mažas,tvirtas statybos,geros kokybės ir lengvai atlikti. 5.Programinės įrangos supportDAS/Xentry,WIS/EPC,DTS, Monako ir pan. 6.Programinės įrangos parama Multi-language: ,Anglų, Bulgarų, Danų,Graikų,Ispanų,Prancūzų,Italų,Korėjiečių,Lenkų,Rumunų,Serbų-Kroatų, Čekų,Vokiečių,Suomių,Vengrų,Japonų,Olandų,Portugalų,Prancūzų, Rusų,Slovėnų,Turkų,Anglų, Kinijos. 7.Prietaisas paramos dirbti kitą automobilį, prekės ženklų,tokių, kaip VOLVO,VW,GM,už JLR SDD ir tt, jei jums reikia, kad prietaisas dirbti į kitą modeliai,jūs galite sumokėti mokestį įjungti licenciją.

Kelwimsp2021-01-13
"The goods came normally work did not check yet thanks to the seller"
Costetchimikea2020-09-04
"Received well packaged. yet to test on a car"
Livlearngain2020-11-25
"seller recommended."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai