Super Mini HD Palydovinis Imtuvas SKYSAT V9 Plius parama CS Powervu Biss WiFi 3G USB PVR SKYSAT V9+

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: cs, enigma2 palydovinis imtuvas, enigma 2 linux imtuvas, palydovų ieškiklis, energijos hd, cccam serverio, lineas cccam serverio, codigo gtmedia, satlink, 7 cccam cline.

    €16.30 €22.03
  • USB/PVR: Pasiruošę
  • Prekės Pavadinimas: skysat
  • RS232 Prievadą: Taip
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: v9 plius
  • MPEG-4: Taip
  • Su USB Wifi: No
  • Wifi 3G: Parama
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • PowerVu/Biss: Parama
  • Tipas: Skaitmeninis
  • Aukštos Raiškos: Taip
  • DVB-S2: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • FTA(Free to Air): Taip

Prašome atsisiųsti naujausią programinę įrangą

Super Mini HD Palydovinis Imtuvas SKYSAT V9 Plius parama CS CCCams Newcamd Powervu Biss WiFi 3G USB PVR SKYSAT V9+

1. 1080P Full HD, DVB-S2 MPEG4 2. Paramos Cccamd, Newcamd, GSCAM,GROWCAM 3. Parama USB WiFi 3G 4. Paramos PowerVu,Biss raktas 5. Paramos Oras 6. 1 x USB prievadas 7. USB/PVR Ready

8. Programinė įranga atsisiųsti website:www.az-download.org

- 1 x SKYSAT V9 Plius

- 1 x Nuotolinio valdymo pultelis

- 1 x Maitinimo šaltinis

- 1 x HD Kabelį arba AV Kabelis(neprivaloma)

- 1 x Skaitmeninis LED Ekranas Jutiklis

- 1 x Magija Juosta

- 1 x Vartotojo Vadovas

- 1 x USB WiFi Antena(neprivaloma)

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Svarbu: Brazilija Klientai prašome palikti savo CPF po užsakymą.

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per sutartą pristatymo laiką.

2. Muitinės Mokestį turėtų mokėti pirkėjas, Pardavėjas gali nepalaikyti jokių Muitų Mokesčių.

3. Nuotolinio Plotas : Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti " atokioje Vietovėje Mokestis ", prašome jį suprasti.

4. Pristatymo Laikas : PASLAUGA TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Mes priimame tik grąžinti prekes Paštu ar AVS.

3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!

▷Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums. ☆☆☆☆☆

▷, Prašome nedvejodami susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

1. Ką turėčiau daryti, jei aš negaliu veikti prekę ?Nesijaudinkite ,jei negalite dirbti ,pls nedvejodami kreipkitės į mus ,mes norėtume padėti jums išspręsti bet kokią problemą, bet kuriuo metu. 2. Ką turėčiau daryti ,jei produktas vėluoja arba yra tik trumpą laiką, patvirtina, kad gavo dėl blogo oro ar kitų priežasčių ?Pls suprasti, kai atsiranda force majeure aplinkybių.Pls susisiekti su mumis ir mes norėtume pratęsti laiką gauna už jus . 3.Kodėl aš turiu atsiskaitoma mokėjimo ,pardavėjas nėra laivų ilgą laiką?Nes ten yra vėlavimas iki 5 darbo dienų Boleto mokėjimo patvirtinimo .Taigi, jei jums pasirinkti Boleto mokėjimo ,pls būti kantrus laukti aoem laiko .Organizuojame siuntas kasdien ,todėl, kai ji rodo jums mokėti sėkmingai ,mes laivas nedelsiant 4 .Ką turėčiau daryti ,jei aš esu labai patenkintas arba nepatenkintas produktu ?Jei jūs aresatisfied pls mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ grįžtamąjį ryšį ir pasidalinti su draugais ar šeima.Mes jums padaryti tą patį už jus .Jei nesate labai patenkintas p ls nedvejodami susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Johnjaykvale2020-08-20
"Chegou muito rápido. Parabéns. Minha loja favorita."
Jbartolin2021-01-04
"Recommend seller Cs monthly $45 only call whats system for TV box P2P whats 13996995664"
Randicandigauvin2020-10-29
"Satisfied, arrived very quickly! Now only channels 0800 suck sky."
Mazeiko Nikita2020-11-18
"Great receiver so not like power supply not come in standard Brazilian more the rest all ok good shop can buy"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai