Skaitmeninis Monokuliarai Žiūronai, Fotoaparatas 50x 1080P Video, Foto Spotting scope Diktofonas Nešiojamas Skaitmeninis Fotoaparatas Teleskopas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: periscop, monokuliariniai telescop, vaiko žiūronai, simmons žiūronų fotoaparatas, žiūronų profesinės, skaitmeninis šautuvas taikymo sritis, rifl taikymo sritis, žiūronų, asus teleskopo vaizdo kamera, astronom telescop.

    €134.58 €179.44
  • Modelio Numeris: ES1046
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Žiūronai
  • Prekės Pavadinimas: ESSLNB

[50x Teleskopinis Santykis] LCD Skaitmeninis Monokuliariniai yra naujos kartos nešiojamas, lengva valdyti Skaitmeninės teleskopas & Monokuliariniai DV, kuri leidžia jums pamatyti, kas per atstumą (iki 1000m) savo 5.0 colių aukštos raiškos IPS ekranas aiškiai. [5 colių Aukšto Ryškumo IPS Skydas su Pilna Matymo Kampas] Su 50x 5.0 colių LCD Skaitmeninis Monokuliariniai, matydami toli atstumas nebėra skausmas; dabar ji yra vien malonumas. [profesionalaus lygio Vaizdų procesorius valdytojas] Tai 5 colių LCD Skaitmeninis Monokuliariniai leidžia lengvai užfiksuoti puikias 1080p vaizdo ir 14M nuotraukas. [Multiple output metodų] HDMI ir TV, ir " Micro-SD laikmena.Jūs galite žiūrėti TELEVIZORIŲ ar kompiuterį, kai jūs prijunkite jį su šios skaitmeninės teleskopas.arba parduotuvės nuotrauką, ir video apie 8 gb atminties kortelė(iki 64G). [Programos] Šis LCD skaitmeninis teleskopas idealiai tinka lauko arba vidaus veikla, pavyzdžiui, medžioklės, žvejybos, paukščių stebėjimo, lauko nuotykius, priežiūros darbus, koncertus ar sporto renginius.Perkeliamumas ir sudėtingas stilius, kad tai geriausias pasirinkimas nuotykių kelionių entuziastai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai