Gėlių Butas Laikiklį su Svertinis Rankos, Virtuvė Servetėlių Dozatorius, Tvirtas Plieno Virtuvė ir Valgomasis Kambarys Dekoro, Juoda

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vystyklų plastiko, ilgai mentele, dėžutė servetėlių, Vystymo Stovas, grifo cocina, Cozinha, delantal cocina, akmens praustuvas, servetėlių žiedas lentelė, silicio tong.

    €11.03 €13.29
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Gėlių Butas Laikiklį su Svertinis Rankos, Virtuvė Servetėlių Dozatorius, Tvirtas Plieno Virtuvė ir Valgomasis Kambarys Dekoro, Juoda

Gražus gėlių dizainas: Šis dizainas yra įkvėptas pavasario gėlės ir sukuria žavinga atmosferą jūsų virtuvėje.Paprastas ir rafinuotas arka, projektavimo priduria, prabangus ir elegantiškas stilius, embellishes bet virtuvės erdvę, ir yra puiki apdaila.

Laikyti vystyklų lengva naudotis: butas servetėlių laikiklį, patogus naudotis servetėle, kai jums reikia sunaikinti savo veidą ir apsaugoti savo kelius nuo maisto kritimo arba mirkymas perkrautas.Padėkite jį ant pietų stalo, virtuvės countertop, iškylą antklodė arba pusryčių stalo.

Puikiai tinka iškyloms: tai sunkus servetėlių laikiklis gali išlaikyti pati vėjų lauko aplinka.Tvirtas plieno nebus tilt shift, ir svorio rankos gali laikyti servetėle vietoje.Rankos gali skaidrę aukštyn sklandžiai, taip, kad galite pašalinti arba papildyti servetėles.

Tvirta plieno konstrukcija: tvirtas, siekiant užtikrinti, kad servetėlių išdavimo įtaisas yra patvarus.Storio plieno viela nėra lengva sulenkti, ir sklandžiai suvirinimo nebus pierce ar ašara servetėle.Metalinė konstrukcija yra tvirti ir ilgaamžiai.

Virtuvės essentials yra tiek dekoratyvinių: Nors sukurti taip, kad atitiktų ergonomikos savo namuose, dizaineris visada išlaiko stilių, todėl šis funkcionalus aksesuaras taip pat priduria, mados prasme į jūsų namus.Stilingas dizainas, tinka bet kurioje patalpoje.

Matmenys ir priežiūra: 8.25 colių ilgio x 8.25 colių pločio x 3.25 colių didelės; kai valymo, nušluostykite su drėgnu skudurėliu ir sausu rankšluosčiu.

spalva:juoda

medžiaga:metalas

dydis:21 x 21 x 8 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Servetėlių laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai